Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Yardima Ihtiyaci oLanLara Yardim Ederdim FakirLere FeLan
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Yardima Ihtiyaci oLanLara Yardim Ederdim FakirLere FeLan
AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
En son CANIMMMMM58 tarafından Ptsi 4 Mayıs 2009 - 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
CANIMMMMM58 demiş ki:AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
ULA 14 YASIMDAN BERI ZENGIN ISTEMEM DILENCI BULACAM DERDIM!
BULDUM IR CULSUZ PARAYI GÖRÜNCE O KEL BILE BENI BEGENMEDI!
BU SEFER BÖYLE:
DILENCI OLSUN BENIM CHARACKTERIM OLSUN
PARA ICINDE YÜZSE?
O HERIF DEGISMEZ EMINIM!
ALLAH ARTTIRSIN CANIM!**MELODİ YK** demiş ki:zaten çok zenginim
CANIMMMMM58 demiş ki:ALLAH ARTTIRSIN CANIM!**MELODİ YK** demiş ki:zaten çok zenginim
Evet abLa zaten biz çok zenginiz hem hiç havaLı değiLimCANIMMMMM58 demiş ki:AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
BU SEFER BÖYLE:
PARA ICINDE YÜZSE?
O HERIF DEGISMEZ EMINIM!
Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Yardima Ihtiyaci oLanLara Yardim Ederdim FakirLere FeLan
HELAL OLSUN HEMSOMA!İsmailim Yk demiş ki:Evet abLa zaten biz çok zenginiz hem hiç havaLı değiLimCANIMMMMM58 demiş ki:AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
BU SEFER BÖYLE:
PARA ICINDE YÜZSE?
O HERIF DEGISMEZ EMINIM!
Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Yardima Ihtiyaci oLanLara Yardim Ederdim FakirLere FeLan
CANIMMMMM58 demiş ki:HELAL OLSUN HEMSOMA!İsmailim Yk demiş ki:Evet abLa zaten biz çok zenginiz hem hiç havaLı değiLimCANIMMMMM58 demiş ki:AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
BU SEFER BÖYLE:
PARA ICINDE YÜZSE?
O HERIF DEGISMEZ EMINIM!
ISTE SIVASLI GERCEK SIVASLI BUDUR!
SANA KEREME YEMIN
BU DÜNYA BENIM OLSA?
BEN YINE GOLF ARABA KULLANIRIM
BIR DILENCIYLE YERE CÖKÜP KURU EKMEK YERIM!
ALLAHIM SENI BU BENLIGINDEN HIC SASIRTMASIN
Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Yardima Ihtiyaci oLanLara Yardim Ederdim FakirLere FeLan
SaoL abLaCANIMMMMM58 demiş ki:HELAL OLSUN HEMSOMA!İsmailim Yk demiş ki:Evet abLa zaten biz çok zenginiz hem hiç havaLı değiLimCANIMMMMM58 demiş ki:AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
BU SEFER BÖYLE:
PARA ICINDE YÜZSE?
O HERIF DEGISMEZ EMINIM!
SANA KEREME YEMIN
BU DÜNYA BENIM OLSA?
Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Yardima Ihtiyaci oLanLara Yardim Ederdim FakirLere FeLan
İsmailim Yk demiş ki:SaoL abLaCANIMMMMM58 demiş ki:HELAL OLSUN HEMSOMA!İsmailim Yk demiş ki:Evet abLa zaten biz çok zenginiz hem hiç havaLı değiLimCANIMMMMM58 demiş ki:AL BENDENDE O KADAR!İsmailim Yk demiş ki:Parası oLmayanLara verirdim hem zengin oLupta havalı oLmayı hiç sevmiom
BU SEFER BÖYLE:
PARA ICINDE YÜZSE?
O HERIF DEGISMEZ EMINIM!
SANA KEREME YEMIN
BU DÜNYA BENIM OLSA?
esracelik42 demiş ki:aşkma koşardım
esracelik42 demiş ki:aşkma koşardım
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics