Yanıma Gelinceye Kadarda Seveceğim... Sevgilin...." Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yanıma Gelinceye Kadarda Seveceğim... Sevgilin...." Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yanıma Gelinceye Kadarda Seveceğim... Sevgilin...."

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Genç kız feci bir hastalığın pençesinde kıvranıyordu. Yaralı kalbi artık bu dünyaya daha fazla dayanamamaya başlamıştı. Çok zengin olan ailesi tüm gazetelere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalp nakli için ilan vermişlerdi... Canını feda edecek birini arıyorlardı... Genç kız ise hergün hastahane odasında biraz daha solmaktaydı. Yine yalnızdı odasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözü yaşlı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] boynu bükük ölümü bekliyordu... Gözlerini kapadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu küçük odada gözyaşı dökmekten bıkmıştı... Yinede engel olamadı pınar gibi çağlayan gözyaşlarına. Sevdiği geldi aklına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fakir ama onu seven sevgilisi... Hergün aynı şeyleri düşünüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anıları bir film şeridi gibi gözünün önünden geçiyordu..."Param yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demişti delikanlı... Genç kızda zaten başka birşey istemiyordu...Sevgiye muhtaç biri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiğinin sevgisinden başka ne isteyebilirdiki... Ama olmamıştı işte[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dünyalar kadar olan sevgilerinin arasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o lanet olasıca para girmeyi bilmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onları ayırmıştı... İşte paranın geçmediği zamanlara gelmişlerdi.. Ne önemi vardı artık? Şu son günlerinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiği yanında olsa yeterdi... Ayrılıklarından bu yana 5 bitmeyen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çile dolu yıl geçmişti...Her günü zehir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her günü hüsran...Ama genç kız hep sevgisini yüreğinde taşımış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbini kimseyle paylaşmamıştı. Sevdiğini düşündü işte o an.. Acaba o neler yapmıştı bu kadar sene boyunca.. Kimbilir kiminle evlenmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çoluk çocuğa karışmıştı... Gözlerinden bir damla yaş daha damladı kurumuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bitmiş ellerine. Ellerine baktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir zamanlar ellerinin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elerini tuttuğunu hayal edip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gün saatlerce ellerini seyrederdi... En çokta saçlarının dökülmesine üzülüyordu. Çünkü sevdiği öpmüş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] koklamıştı onları. Her bir tanesi koptuğunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbine bir ok daha saplanıyordu. Kalbi yine sızlamaya başlamıştı.. Belki sevdiği yanında olsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbi bu kadar yorulup[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veda etmezdi yaşama... Zaten artık ölüm umrunda değildi genç kızın. Sevdiğinden ayrı yaşamanın ölümden ne farkı vardı ki.. Tekrar o geldi aklına... Keşke keşke yanımda olsa dedi. Son bir kez elini tutsa yeterdi. Gözlerini son bir kez öpse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rahatça ebediyen gözlerini kapatabilirdi artık... Gözleri pınar gibi çağlamaya başladı. Sevdiğini son bir kez göremeden ölmek istemiyordu.. Ufakta olsa ondan bi hatırasını almadan bu dünyadan göçmek istemiyordu... Oysa sevdiği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimbilir kiminle beraberdi...Kendi sevgi dolu kalbinin kimseyle paylaşmayı düşünmemişti bile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama acaba o paylaşmış mıydı? Onun sevgisini silmiş atmış mıydı acaba kalbinden? İçi birden nefretle doldu. Üstüne büyük bir ağırlık çöktü. Onu düşündükçe her dakikasının zehir olması artık çok daha ağır geliyordu genç kıza... Ölmek istedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] artık yaşamak istemiyordu bu dünyada.. Ama sevdiğinden bi hatıra almadan ölmeyeceğine and içmişti. Tekrar gözlerini açtı. Kimbilir belkide sevdiği onu unutmuştu.. Bu düşünceler içinde derinliğe daldı... Birden babası girdi odaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kızına kalp nakli için bir gönüllü bulduklarını müjdeleyecekti. Fakat genç kız çoktan uykuya dalmıştı.. Bir meleği andıran masum yüzü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiğinin özleminden sırılsıklamdı... O gece biri gözlerini dünyaya kapadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] genç kız ameliyata alındı. Tekleyen ve görevini yerine getirmeyen kalbi değiştirilmişti. 1 hafta sonra tekrar gözlerini açtı dünyaya genç kız. Ama dünya daha farklı geldi ona. Sanki birşeyler eksikti... Aradan aylar geçmiş genç kız artık iyice iyileşmişti. Ama içindeki burukluğu bir türlü atamıyordu. Sevdiği aklına gelince kalbi eskisinden daha çok sızlıyordu.. Bir kere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir kere görebilsem diye mırıldandı... Kalbi yine sızlamaya başlamıştı. Yeni kalbi onu iyileştirmişti ama nedense her gece aniden hızlanıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu uykusundan uyandırıyor ve sanki yerinden çıkacakmış gibi atmaya başlıyordu... Genç kız bir anlam veremediği bu durumu doktora anlamış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ameliyat kolay değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir aydan geçer demişti doktor. Aylar geçmişti ama hala aynıydı durum. Çiçeklerinin yanına gitti. Hergün onlarla saatlerce dertleşiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaman zaman ağlıyordu onlarla.. En çokta kan kırmızısı gülünü seviyordu. Çünkü kırmızı gülün onun için yeri apayrı idi. Oda genç kızla beraber gülüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onunla beraber ağlıyordu. Onu sevdiği gibi görüyordu genç kız. Ve gülünü sevdiğini ilk gördüğünde ona hediye edeceğine dair yemin etmişti. Başka türlü paylaşamazdı gülünü kimseyle... Kapı çaldı aniden. Kapıyı açtı ama kimse yoktu. Gözü yerdeki beyaz zarfa ilişti. Yavaşça eğilip zarfı yerden aldı. Birden kalbi deli gibi atmaya başladı. Ne olduğunu anlayamıyordu. Zarfın üzerinde ne bir isim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bir adres vardı. Zarfı açtı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içinden beyaz bir kağıda yazılmış bir mektup çıktı. Kalbi daha hızlı atmaya başladı. Onun kokusu vardı kağıtta. Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun kokusu vardı. Yılar yılı özlemini çektiği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yanında olabilmek için canını bile verebileceği sevdiğinin kokusu vardı mektupta.. Başı dönmeye başladı. Koltuğuna geçip oturdu yavaşça...Kağıdı açtı. Ve elleri titreyerek okumaya başladı. "Sevgilim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senden ayrıldıktan sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir kalbe 2 sevginin sığmayacağını bildiğimden dolayı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bir kimseyi sevebildim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nede kimseye bakabildim... Her günüm diğerinden daha zor geçti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünkü her gün özlemin dahada artıyordu.. Sana kitapları dolduracak kadar şiirler yazdım. Her biri diğerinden dahada hüzünlüydü. Yazdım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okudum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağladım... Hergün yazdım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gün okudum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senelerce ağladım... Her gece seni düşündüm sabahlara kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gece senin yanında olmayı istedim. Ve her gece sensizliğe lanet ettim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uykuları haram ettim kendime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sensiz olmanın acısını gözlerimden çıkardım... Ve bir gün herşeyi değiştirecek bir fırsat çıktı önüme. Bunu fırsatı değerlendirmeyip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendime haksızlık edemezdim... Ve değerlendirdim... Senden çok uzaklara gittim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki seni unuturum diye.. Ama tam tersi oldu. Seni daha çok özlüyorum artık... Senden çok uzaklardayım belki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama yinede seni görmek için uzaklardan gelebiliyorum. Hemde her gece... Seni seviyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seyrediyor ve eğilip sen uyurken yanağına bir öpücük konduruyorum.. Bazen gözlerini açıp bakıyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geldiğimi bildiğimi sanıyorum ama yine o tatlı uykuna geri dönüyorsun. Yarın birbirimizi sevmemizin 6. senesi... Hep ben geldim şimdiye kadar senin yanına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarında sen gel olur mu sevgilim.. Ha[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] unutmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana hep sözünü ettiğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbime iyi bak olur mu? Çünkü gözyaşlarımla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adını yazdım ona...Seni senden bile çok seven bir sevgi var kalbinin içinde... Unutma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kırmızı gülüde unutma olur mu??... Seni Seviyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanıma Gelinceye Kadarda Seveceğim... Sevgilin...."

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-