Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yasar Ft Buse -Sevsen Keske

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Empty Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Perş. 30 Nis. 2009 - 8:03

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

sende keşke sevsen
söyle bana ne oldu böyle kaldım kendi kendime
çıktın gittin bilsem nereye seni seviyorum anlasana be
kendimi tutamıyorum seni özlüyorum geceleri ağlıyorum
sana aşığım bilmiyor musun camdan bakıp kendime soruyorum şu an ağlıyor musun seni nasıl kaybedebildim her gün sen aklımdasın bebeğim çıkmıyorsun herşeyim sendin beni yaşatan sendin beni ayakta tutan sendin beni bırakan yüreğimi ağlatan seni ilk defa gördüğümde aklımdaki ilk düşünce bu güzellik benim olmalı diye hüncümü topladım dikildim önünde sana sormasaydım pişman olurdum belkide şimdi biliyorum pişman olmadım seninle aşkım seni seviyorum girmiyor mu kalbine hayatımın en güzel günleri seninle geçti o güzellik senin sanma ki başka biriydi ayrılıktan sonra bin taş düştü üstüme taşların arasından çıkamadım yükü içinde yüzünü gözlerini gülüşünü özledim gözümün önünde çıkmıyor hareketlerin o kadar alışmıştım ki sana biricim inan geri dönersen çok sevinirim

gittin bıraktın sen beni özlüyorum lütfen dön geri
hala seviyorum seni sende keşke sevsen

kara kara düşünüp her gün seni sorarım aklıma gelirsin sabah akşam ağlarım göz yaşlarıma dalıp seni yanımda sanıp ben tek ve tek sana evet sana yanarım terk ettin beni söyle sensiz nereye varayım rüyalarımda bile hep seni ararım yanımda olmadığın bir de anların ben sensiz olacak bir güne uğrarım özlüyorum seninle olmayı sesini duymayı sana sarılıp omuzunda ağlamayı aşkım niye beni böyle bıraktın gittin hani seni seviyorum bırakmam demiştin her gün seni ararım telefona çıkmazsın anlasana aşkım ben sen bana lazımsın sen yoksun yanımda yaşıyorum acıyla yüreğim kan ağlar hiç mi acın yok bana yaşadığımız güzel anılarımızı hatırla akılna geliyor mu bitanecik macera sana yolladığım o gülleri kokla bu umutla yaşıyorum gelir misin yanıma daha çok dayanamıyorum sensin benim nefesim sensin benim bebeğim birtanem herşeyim hayatım güzelim sensizim şekerim söyle aşkım beni birdaha sever misin

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

2Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Empty Geri: Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Çarş. 3 Haz. 2009 - 16:03

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ellerine Sağlık. Çok Saolasin

http://olumuneykci.blogcu.com

3Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Empty Geri: Yasar Ft Buse -Sevsen Keske Salı 9 Haz. 2009 - 7:03

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

rica ederim sende saol

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]