[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[size=7][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yıllar geçse de üstünden
Bu kalp seni unutur mu?[/size]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir hasre[size=21]TLi Yüzün vardı[/size]
ıçinDe bir Hüzün vardı
Söyleyecek Sözün vardı
Bu kaLpseni unuTur mu?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anlamı yok tüm sözlerin
Sensiz geçen gecelerin
Yaşanacak senelerin
Kalbim seni unutur mu?
[size=21][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bambaşka bir halin vardı
Fark etmeden beni sardı
Benliğimi benden aldı
Bu k[size=25]alp seni unutur mu?
Kalbim seni unutur mu?[/size][/size]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bana a$kı [size=25]veren seNdin[/size]
Sonra alıp giDen sendin
Yollarımız aynı derdin
Bu kaLp seni unuTur mu?
[size=7][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yıllar geçse de üstünden
Bu kalp seni unutur mu?[/size]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 597x524. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir hasre[size=21]TLi Yüzün vardı[/size]
ıçinDe bir Hüzün vardı
Söyleyecek Sözün vardı
Bu kaLpseni unuTur mu?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Click this bar to view the full image. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anlamı yok tüm sözlerin
Sensiz geçen gecelerin
Yaşanacak senelerin
Kalbim seni unutur mu?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Click this bar to view the full image. |
[size=21][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bambaşka bir halin vardı
Fark etmeden beni sardı
Benliğimi benden aldı
Bu k[size=25]alp seni unutur mu?
Kalbim seni unutur mu?[/size][/size]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 550x300. |
Sonra alıp giDen sendin
Yollarımız aynı derdin
Bu kaLp seni unuTur mu?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x374. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oysa dü$Lerim başkaydı
Birden bire yarım kaldı
Ya$aNacak çok şey vardı
Bu kaLp seni unuTur mu?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Her gün ak[size=25]şam Yastığımda
[/size]Üşüyorum yokLuğunda
[b]Ya$ıyorum boşLuğunda
Bu kaLp seni unuTur mu?[/b]
Birden bire yarım kaldı
Ya$aNacak çok şey vardı
Bu kaLp seni unuTur mu?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Her gün ak[size=25]şam Yastığımda
[/size]Üşüyorum yokLuğunda
[b]Ya$ıyorum boşLuğunda
Bu kaLp seni unuTur mu?[/b]