NasıLım Sizce ?
En son --KüBrA YK-- tarafından Cuma 1 Mayıs 2009 - 9:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
En son --KüBrA YK-- tarafından Cuma 1 Mayıs 2009 - 9:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sivasli-kiz58 demiş ki:choq tatlisin canim Allah seni sevdiklerine bagi$lasin =)
--KüBrA YK-- demiş ki:hepinize teşekkür ederim Ama FB'li fotoma laf yok rakip takımdan olabilirsiniz ama sonuçta hepsi TÜRK takımı
hayda lafa bah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]--KüBrA YK-- demiş ki:Yoksa beni beğenmiyor musun?
Nickimi7kedi demiş ki:hayda lafa bah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]--KüBrA YK-- demiş ki:Yoksa beni beğenmiyor musun?
yok gız beğeniyoruzz güzelsin allah sahinbine bağışlasın
espiriliyimiz neyiz ölümüne yklıyızz anladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
anladıysan sorun yok o znm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]--KüBrA YK-- demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:hayda lafa bah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]--KüBrA YK-- demiş ki:Yoksa beni beğenmiyor musun?
yok gız beğeniyoruzz güzelsin allah sahinbine bağışlasın
espiriliyimiz neyiz ölümüne yklıyızz anladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Anladım ben onu
Similar topics