seni arıyorum kalabalık caddelerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tanımadığım insanlar geçiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen yoksun..
perişan hayallerimin basladığı yerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sana sesleniyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duyuyormusun?
beyaz güller açtı bahçelerde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiğin..
ya o karanfil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baygın kokulu çiçek.
gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
anladımki bu ömür sensiz geçmeyecek.
odamı süsleyen ellerini uzat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hazzından dile gelsin bastığın halı..
açılsın sevincinden perdeler kat kat..
ışık ve ateş senin için yanmalı..
sonra çevir düğmesini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] radyonun
sevdiğin musiki dolsun odama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
dinle şarkısını büyük koronun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
beni düşün! beni düşün aglama..
içimden bir ses diyorki sabret..
sonu gelecek bu yalnızlığın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bütün aynalar gülecek elbet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
açılacak kapılar ansızın..
yalnız sen varsın beyaz gülüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
evde bahçede ve sokakta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir eylül akşamı gördüğüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
o beyaz hayalsin uzakta..
yakınsın yalnızlık kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
uzaksın yakınmış gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sensiz yasadıgım yıllar
bu kadar güzel değildi.
yeter.. gel artık yeter..
karanfiller açtı gel!!
kış bahçesinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güller
beyaz güller açtı gel..
tanımadığım insanlar geçiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen yoksun..
perişan hayallerimin basladığı yerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sana sesleniyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duyuyormusun?
beyaz güller açtı bahçelerde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiğin..
ya o karanfil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baygın kokulu çiçek.
gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
anladımki bu ömür sensiz geçmeyecek.
odamı süsleyen ellerini uzat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hazzından dile gelsin bastığın halı..
açılsın sevincinden perdeler kat kat..
ışık ve ateş senin için yanmalı..
sonra çevir düğmesini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] radyonun
sevdiğin musiki dolsun odama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
dinle şarkısını büyük koronun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
beni düşün! beni düşün aglama..
içimden bir ses diyorki sabret..
sonu gelecek bu yalnızlığın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bütün aynalar gülecek elbet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
açılacak kapılar ansızın..
yalnız sen varsın beyaz gülüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
evde bahçede ve sokakta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir eylül akşamı gördüğüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
o beyaz hayalsin uzakta..
yakınsın yalnızlık kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
uzaksın yakınmış gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sensiz yasadıgım yıllar
bu kadar güzel değildi.
yeter.. gel artık yeter..
karanfiller açtı gel!!
kış bahçesinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güller
beyaz güller açtı gel..