Seninle Yaşlanmak İstiyorum Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seninle Yaşlanmak İstiyorum Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seninle Yaşlanmak İstiyorum

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Seninle Yaşlanmak İstiyorum Empty Seninle Yaşlanmak İstiyorum Ptsi 27 Nis. 2009 - 14:35

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Seneler geçsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen beni bil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğu kadar dostlarının[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum.
Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yaşayalım ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.
Öyle ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Güzel günlerimizi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evimizde bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız.
Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek...
Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Düşünsene senin ve benim olan bir canlı.
Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı.
Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] söylenerek yumurta kırmalısın.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı.
Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden
Mutluda olsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kötüde olsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.
Saçlara düşünce aklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da gidince aklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her sabah cinayetle uyanılmayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessiz bir yere gitmeliyiz.
Geceleri balkonda denizi seyredip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Eve gelip benden kahve istemelisin.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.
Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Bey" demeliyim sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende "Hanım".
Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni.
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece mutluluk olmalı yüzümüzde.
Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde...

2Seninle Yaşlanmak İstiyorum Empty Geri: Seninle Yaşlanmak İstiyorum Ptsi 27 Nis. 2009 - 14:41

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

özcan_34 demiş ki:Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.
Öyle ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı.
Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] söylenerek yumurta kırmalısın.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Saçlara düşünce aklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da gidince aklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.
Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Bey" demeliyim sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende "Hanım".
Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni.
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece mutluluk olmalı yüzümüzde.
Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde...
en bqendqim böLümLer bnLar sqoLasn abisim emeqine sqLik ) =

3Seninle Yaşlanmak İstiyorum Empty Geri: Seninle Yaşlanmak İstiyorum C.tesi 30 Mayıs 2009 - 16:53

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yüreğine sağlık özcan az daha ağlıycaktım aglama Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-