İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İnsan Yutan Çukur (GERÇEK)

+5
Beray_İsmail_YK
sivasli-kiz58
**MELODİ YK**
Mavi_Kiyamet
Nickimi7kedi
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Paz 26 Nis. 2009 - 19:51

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Guatemala’da yağmur sonucu oluştuğu iddia edilen 99 metrelik çukur 2 gencin ölümüne yol açtı

Dev çukur 12 evi yuttu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaklaşık 1.000 kişi de bölgeden tahliye edildi. Yetkililer çukurun son zamanlarda yağan şiddetli yağışlar yüzünden açıldığını söylüyor. Zaman zaman yer sarsıntılarına neden olan ve kötü kokular yayan çukurun daha da genişlemesinden korkuluyor.

Çukurun derinliklerinden gelen 'su sesinden' de tedirgin olan bölge halkı başka çukurların açılmasından da endişe duyuyor.

samanyolu

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Paz 26 Nis. 2009 - 21:50

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

aman aLLahim inaniLmaz ama gerçekmi$ korktum $imdi yoLda gezerken birden çukur çikarsa beni aLirsa sonsuz uykuya... aglama aLLahim bütün insanLari korusun bu tür çukurLardan sagoL hem$om

3İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Ptsi 27 Nis. 2009 - 12:48

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gerçekten de korkutucu

4İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Ptsi 27 Nis. 2009 - 12:58

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

simdi bende korktum yaf

5İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Ptsi 27 Nis. 2009 - 13:35

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Vayy anam Nee

http://www.ismailyktv.ile.biz

6İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Salı 16 Haz. 2009 - 10:04

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

o çukur nasıl olmuş yaw acaba aglama

7İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Salı 16 Haz. 2009 - 15:48

swimli_chatlaq

swimli_chatlaq
Yeni Yk'Cı

allah'a şükür oralarda yaşamıyorum:d

8İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Ptsi 3 Ağus. 2009 - 13:36

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

zaten hepte yurt dışında gerçekleşiyor bu tür olaylar bence ülkemiz en iyisi ;) ama çok korkunç aglama

9İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Empty Geri: İnsan Yutan Çukur (GERÇEK) Paz 23 Ağus. 2009 - 13:25

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok kötü yaa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-