Arkadaşlar Lütfen Okuyun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Arkadaşlar Lütfen Okuyun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Arkadaşlar Lütfen Okuyun

+8
şUlee
HANIM SU YK
miremyk
ykcı-ayşegül
AyNuR_Yk
betül yurtseven
**ŞeYmA**
HİLAL_YK52
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 26 Nis. 2009 - 14:04

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

arkadaşlar hepimiz trendiye mail atalaım ismail yk ile röportaj yapsınlar ya da büyük posterini yayınlasınlar lütfen hepimiz birden atarsak büyük istek var deyip röportaj yaparlar adresleri veriyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] editörinki de [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lütfen mail atın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Başlık seytankıs

(RIDVAN-YK58)

2Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 26 Nis. 2009 - 14:11

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AÇILMIYO BU LİNKLER Dağınık

3Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 26 Nis. 2009 - 14:13

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

arkadaşlar editörün ki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] imiş lütfen mail atın ben attım bile

4Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 26 Nis. 2009 - 15:15

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Tabiki canım,süper olur...
Atalım mail
Ama link açılmıyor

5Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 26 Nis. 2009 - 15:23

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

o derqi çok qüzel ilk te her hafta veriyordular ama simdi hiç vermiyorlar ve bn o derqiye üyeyim bnde atarım mail tşkrlr canım...

6Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 26 Nis. 2009 - 15:55

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

linkin neden açıldığını bilmiyorum

7Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Ptsi 27 Nis. 2009 - 9:00

ykcı-ayşegül

ykcı-ayşegül
Süper YK'Cı

,isom için. herşey ypırm da neden aclmıo link ..

http://www.ismailyk.forumr.biz

8Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Cuma 1 Mayıs 2009 - 23:31

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yok kis bende acimiyo ki Dağınık

http://www.ismailyk.com

9Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Perş. 7 Mayıs 2009 - 11:40

HANIM SU YK

HANIM SU YK
İyİ YK'Cı

güzel düşünmüşsün

10Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Ptsi 15 Haz. 2009 - 15:15

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

yaw evet linkler açılmıyoo aglama

11Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Çarş. 15 Tem. 2009 - 12:56

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

canım O Link deqL msn Listene ekleyip Atacaksın e-posta e-maiL her neyse işte ama msn adresi wermek yasask tı canım banlanma die söyLüyorum

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

12Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Perş. 16 Tem. 2009 - 15:06

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

cadı_kız demiş ki:
canım O Link deqL msn Listene ekleyip Atacaksın e-posta e-maiL her neyse işte ama msn adresi wermek yasask tı canım banlanma die söyLüyorum

cnm ben mesajı attım çoktan baya oldu ve cevapda aldım

13Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Cuma 17 Tem. 2009 - 18:31

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

gzl fikir atalm hemen tamam

14Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Cuma 17 Tem. 2009 - 18:48

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Tabiki canım,süper olur...
Atalım mail
Ama link açılmıyor

15Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Paz 19 Tem. 2009 - 13:56

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

biliyorum cnm linkin açılmadığını e-mail adresiniz varsa ordan atın

16Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Perş. 20 Ağus. 2009 - 21:44

İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN

İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

çok tşk ederim
harikasin

17Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Cuma 21 Ağus. 2009 - 13:51

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

açılmıyorki

18Arkadaşlar Lütfen Okuyun Empty Geri: Arkadaşlar Lütfen Okuyun Cuma 21 Ağus. 2009 - 15:55

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ceren yk demiş ki:açılmıyorki
ceren linkin açılmadığını biliyorum ama neden açılmıyo onuda bilmiyorum eğer e-posta adresin varsa ordan mail atabilirsin cnm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-