Buraya sokunca n`oooluyo?
-Osman koş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]arka mahallede kavga varmış!
-Sen ne diyon? Senin ki de bişey mi ? Ben sigaraya 4 yaşında başladım.
-Bak bu virajı 150'ynen dönecem şimdi!
-Ne oldu bilader[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bi sorun mu vardı ?!!!
-Gelsin len gelsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abisi gelsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] noolcakmış!
-Du bi şaka yapam şuna !
-Burada elektrik var mı???
-Açılın bi de ben bakayım...
-Bi de mavi kabloyu keselim.
-Bu pimi çekince n`ooluyo??
-Boyun masajı yapayım mı abi ?
-Yok yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey olmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağlığa delalet!
-Vitesi boşa al abi az yakıyor öyle...
-Ohooo....Araba gelene kadar biz 10 kere karşıya geçeriz bile.Hadi koşşşşşş.....
-Silahın emniyeti kapalıydı dimi abi ?...
-Kaptan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] koyver gitsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] radar yokkk....
-Yaww bağla işte o iki kabloyu ; Mehmet usta hep öyle yapıyordu.
-Bi de fişi taktın mı tamamdır.
-Otur otur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağlam orası.
-Ustaaaa hele ordan bi kalas at...
-Azalsın ölüyoduk yaww. Amaaaaan kötüye bişi olmaz. Hadi tekrar.
-Kaptannnn[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağ serbesttttttt......
-Ben bi dalıp geliim....
-Durun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben ilkyardım kursuna gittim.
-Abi bu tabanca dolu mu ? Ver bi bakayım.
-Osman koş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]arka mahallede kavga varmış!
-Sen ne diyon? Senin ki de bişey mi ? Ben sigaraya 4 yaşında başladım.
-Bak bu virajı 150'ynen dönecem şimdi!
-Ne oldu bilader[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bi sorun mu vardı ?!!!
-Gelsin len gelsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abisi gelsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] noolcakmış!
-Du bi şaka yapam şuna !
-Burada elektrik var mı???
-Açılın bi de ben bakayım...
-Bi de mavi kabloyu keselim.
-Bu pimi çekince n`ooluyo??
-Boyun masajı yapayım mı abi ?
-Yok yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey olmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağlığa delalet!
-Vitesi boşa al abi az yakıyor öyle...
-Ohooo....Araba gelene kadar biz 10 kere karşıya geçeriz bile.Hadi koşşşşşş.....
-Silahın emniyeti kapalıydı dimi abi ?...
-Kaptan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] koyver gitsin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] radar yokkk....
-Yaww bağla işte o iki kabloyu ; Mehmet usta hep öyle yapıyordu.
-Bi de fişi taktın mı tamamdır.
-Otur otur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağlam orası.
-Ustaaaa hele ordan bi kalas at...
-Azalsın ölüyoduk yaww. Amaaaaan kötüye bişi olmaz. Hadi tekrar.
-Kaptannnn[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağ serbesttttttt......
-Ben bi dalıp geliim....
-Durun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben ilkyardım kursuna gittim.
-Abi bu tabanca dolu mu ? Ver bi bakayım.