Aşkım Senin İçin Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Aşkım Senin İçin Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşkım Senin İçin

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Aşkım Senin İçin Empty Aşkım Senin İçin Cuma 24 Nis. 2009 - 19:40

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Semadaki tüm yıldızlar sönünce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde....

Hayallere dalıp gitmem ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çünkü tek hayalim sensin benim!
Hiçbirşey isteyemem ben
Çünkü birtek istediğim sensin benim.

Aşkınla sararıp solacak kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sevginle bahtiyar olacak kadar
Uğruna canımı verecek kadar
seviyorum desem inanırmısın ?

Belki hatıralar unutulup gidecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Belki bu sevgier yok olup eriyecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama şunu unutma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu kalp sonsuza dek seni sevecek...

Gecenin karanlığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güneşin ışığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Suyun damlasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] selin coşkusunda
Kimi yanımdasın kimi rüyamda
Ama hep aklımdasın sakın unutma...

Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dönerim dersin ama kadere inanamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bıraktığın anılarla sensiz yaşayamam...

2Aşkım Senin İçin Empty Geri: Aşkım Senin İçin Ptsi 27 Nis. 2009 - 11:42

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşkkrler össcann...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-