Neden Ağlıyorsun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Neden Ağlıyorsun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Neden Ağlıyorsun

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Neden Ağlıyorsun Empty Neden Ağlıyorsun Cuma 24 Nis. 2009 - 19:29

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Sensiz olmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sensiz yaşayamam diyordun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Peki ya şimdi neden gidiyorsun
Benim kadar o da seni sevecek mi sanıyorsun
Yıllar sonra herkes soracak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden ağlıyorsun ?

Hani pembe bir evimiz olacaktı ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hayallerini kurduğun
Çocuklarımız olacaktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]adını bile koyduğun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hani beni başkasına yar etmekti korktuğun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Artık bende gidiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]birgün saracak seni yokluğum.

Hani herkesi kıskandırırcasına şiirler yazardın adıma
Yerimi kimse alamazdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yağmur yüreklindim ya
Hani birde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dokunmaya kıyamazdın güneş derdin saçlarıma
Şimdi güneşsiz sabahlar doğuyor mu yoksa?

Bir gün karanlık olacak gözlerini açtığında [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hissetmiyor musun
Zamanla için eriyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]pişmanlığa bürünüyorsun
Sabahları güneş yok diye uyanmaya korkuyorsun.
Artık kimse sormuyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden ağlıyorsun ?

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]