saat 7 dışarda yatıom o arada 7 :15 oluo
ark gelio uyudum sanssın die uymuşluk yapıom sonra sen miydiğn laa dio ben hee ben dim nerey diom dur oğlum yaf dio sen ini yüzünden okula geç kaldım dio sonra binaya cıkıo karşımda saat var saat 7:15ten 7:00 gelio sonrada teyy diom valla hii ağlıyorum suan
sonra sol böbreğim ağrıo kalkıom sonrda 2. kez görüom bu kez evdeyim yatakdan düşüom anneme uzanmaya çalışıom anneme anlattım sonra bana ölüm bi an lık işte die nasihat verioo (( şah damarı kdr yakınn
bunu bile yazarken titiriorum..... cok korkuom suan bu kdr bile ağlamadım ben hayattaaaaaaaaaa ofark gelio uyudum sanssın die uymuşluk yapıom sonra sen miydiğn laa dio ben hee ben dim nerey diom dur oğlum yaf dio sen ini yüzünden okula geç kaldım dio sonra binaya cıkıo karşımda saat var saat 7:15ten 7:00 gelio sonrada teyy diom valla hii ağlıyorum suan
sonra sol böbreğim ağrıo kalkıom sonrda 2. kez görüom bu kez evdeyim yatakdan düşüom anneme uzanmaya çalışıom anneme anlattım sonra bana ölüm bi an lık işte die nasihat verioo (( şah damarı kdr yakınn
En son Nickimi7kedi tarafından Perş. 23 Nis. 2009 - 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi