Böyle sevdim işte... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Böyle sevdim işte... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Böyle sevdim işte...

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Böyle sevdim işte... Empty Böyle sevdim işte... Perş. 23 Nis. 2009 - 19:24

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüreğimdi seni
gören.
Sen damarlarımdaki kana karışıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geldin oturdun yüreğime. Bir başka
yerde
olamazdın zaten. Sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim en değerli yerimde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüreğimde olmalıydın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilk kez bu
kadar
kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden
ne
ağırlama faslı vardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin.

Şimdi sonbahar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım
seninle. çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senin
renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin. Açelya idin
pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın
bir
ateş gibi. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize
tutkundum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] denizi sensiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni de denizsiz düşünemedim.

Seni severken dünyayı da sevdim ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] insanları da... Kendime bile dar
gelirken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En
kızgın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
en tahammülsüz olduğum anlarda bile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni düşünmek yetti bana.
İçimdeki
sevinç yüzüme yansıdı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güldüm. Beni öylesine güldüren senin sevgindi
ve
ben kaygısız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içten gülüşün ne demek olduğunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl güzel bir şey
olduğunu anladım seninle...

Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk
yoktu. Koca bir kente[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden
tuttuğunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi.
Menzil
sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok
edebilirdim.
Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kül ederdim. Sana
ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen
girebilirdin.

Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyumanı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
gülmeni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kızmanı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şaşkınlığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saflığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kurnazlığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocukluğunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da.
Küçük oyunlarını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaprislerini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitemlerini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] korkularını sevdim. Seni
ve o
doyumsuz sevdanı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu
zaman.
Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni
yeterince tarif edecek kadar derin olmadı.

Seni severken yorulmadım. çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün
yenilendim.
Seninle çoğaldım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın.
Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin.

Sevdim işte ötesi yok...

2Böyle sevdim işte... Empty Geri: Böyle sevdim işte... Cuma 24 Nis. 2009 - 8:49

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşkkrler össcann saol....

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-