evet ya yapsinlar süper oLurqünes_qözLü demiş ki:bi denk qelseler az konusmaya vakit bulsalar yaparlar herhal
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
evet ya yapsinlar süper oLurqünes_qözLü demiş ki:bi denk qelseler az konusmaya vakit bulsalar yaparlar herhal
kiriLmi$tim sana kizmadim ama unuttum gitti bidaha oLmasin canom begendigine sevindimkemo demiş ki:yihahahayttt canisiim sormaaa,hemde nasil tozunu attiriyoduk beee kim tutardi biziiii,canisim kurban olam sana insallah bol bol görüsecez seninle canimin ici bitanem,bu arada ikinizinde yüre saglik,cok süper olmus....:D,bu arada zeynep her nekadar bozulsada aramiz yinede seviyom lan seni,gerci yanlis anlama oldumu ama olsun,umarim daha kizginligin gider,ama ben bi suc islemedim,ama yinede ne olursa olsun suc bende kalsin:D,umarim kizginligin gecer bana:D
2 3 qünde bir ban yiyip aksama aciLiorduk ah bea keske o qünLer yniden oLsa..kemo demiş ki:yihaha sorma canisim bizden delisi varmiydi acebbb yihahayttt beee nerde bisey olsa altindan biz cikiyoduk yihahaytttt:D:D:D
yihahaytttt tamam gülüm benim artikin baristik gitti HOPPAAA:D:DMavi_Kiyamet demiş ki:kiriLmi$tim sana kizmadim ama unuttum gitti bidaha oLmasin canom begendigine sevindimkemo demiş ki:yihahahayttt canisiim sormaaa,hemde nasil tozunu attiriyoduk beee kim tutardi biziiii,canisim kurban olam sana insallah bol bol görüsecez seninle canimin ici bitanem,bu arada ikinizinde yüre saglik,cok süper olmus....:D,bu arada zeynep her nekadar bozulsada aramiz yinede seviyom lan seni,gerci yanlis anlama oldumu ama olsun,umarim daha kizginligin gider,ama ben bi suc islemedim,ama yinede ne olursa olsun suc bende kalsin:D,umarim kizginligin gecer bana:D
yihahahah sorma canisim acayipti yaaa,nerdee keskem geri gelse o günler ama gectii gitti canisim o güzel günler ama neyapalim olsun:D:Dqünes_qözLü demiş ki:2 3 qünde bir ban yiyip aksama aciLiorduk ah bea keske o qünLer yniden oLsa..kemo demiş ki:yihaha sorma canisim bizden delisi varmiydi acebbb yihahayttt beee nerde bisey olsa altindan biz cikiyoduk yihahaytttt:D:D:D
evet haklisin canisim,allaha süküürr hemde cok süküür....qünes_qözLü demiş ki:smdide qüzel ck sükür halimizde bise yok ( =
aLemsin canim ya :Dkemo demiş ki:yihahaytttt tamam gülüm benim artikin baristik gitti HOPPAAA:D:DMavi_Kiyamet demiş ki:kiriLmi$tim sana kizmadim ama unuttum gitti bidaha oLmasin canom begendigine sevindimkemo demiş ki:yihahahayttt canisiim sormaaa,hemde nasil tozunu attiriyoduk beee kim tutardi biziiii,canisim kurban olam sana insallah bol bol görüsecez seninle canimin ici bitanem,bu arada ikinizinde yüre saglik,cok süper olmus....:D,bu arada zeynep her nekadar bozulsada aramiz yinede seviyom lan seni,gerci yanlis anlama oldumu ama olsun,umarim daha kizginligin gider,ama ben bi suc islemedim,ama yinede ne olursa olsun suc bende kalsin:D,umarim kizginligin gecer bana:D
Mavi_Kiyamet demiş ki:aLemsin canim ya :Dkemo demiş ki:yihahaytttt tamam gülüm benim artikin baristik gitti HOPPAAA:D:DMavi_Kiyamet demiş ki:kiriLmi$tim sana kizmadim ama unuttum gitti bidaha oLmasin canom begendigine sevindimkemo demiş ki:yihahahayttt canisiim sormaaa,hemde nasil tozunu attiriyoduk beee kim tutardi biziiii,canisim kurban olam sana insallah bol bol görüsecez seninle canimin ici bitanem,bu arada ikinizinde yüre saglik,cok süper olmus....:D,bu arada zeynep her nekadar bozulsada aramiz yinede seviyom lan seni,gerci yanlis anlama oldumu ama olsun,umarim daha kizginligin gider,ama ben bi suc islemedim,ama yinede ne olursa olsun suc bende kalsin:D,umarim kizginligin gecer bana:D
qünes_qözLü demiş ki:aFiyet oLsn emre
En son Nickimi7kedi tarafından Çarş. 13 Mayıs 2009 - 9:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nickimi7kedi demiş ki:seni gidi kerhanacı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MÜSLİM_YK67 demiş ki:
La Emre Nediyon
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics