Kansere yakalanmış genç bir adam. Evde Annesiyle yalnız kalıyordur. Evden dışarı da çıkmaz öleceği günü bekler. Annesi gezip dolaşması için ne kadar da ısrar etsede hayata küsmüştür genç adam. Fakat bir gün kendiside dayananaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "nasıl olsa fazla ömrüm kalmadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayatın biraz tadını çıkarıyım" deyip dışarı çıkar. Cd satan bir dükkanın önünden geçerken gözü içeriye takılır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içeride çok güzel bir kız görür ve çok beğenir. Geri dönerek camın önünden kızı seyreder. En sonunda içeri girip göz göze gelirler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerini kızdan hiç ayırmadan eliyle "şu cd yi paket yaparmısınız" der. Kız hemen arka bölüme geçerek cd yi paketler ve genç e verir. Genç heyecanından birşey söyleyemez. Oysaki aşık olmuştur. Ertesi gün yine aynı dükkana giderek rafa hiç bakmadan yine bir cd ister ve kız paket yapıp genç e verir. Genç paketleri hiç açmadan dolabına koyar. Bu bir kaç gün böyle sürer ve genç artık dayanamaz ve kız cd yi paketlemeye gittiğinde yazarkasanın oraya tlf. numarasını ve bir not bırakır. "SİZDEN ÇOK HOŞLANDIM. BULUŞABİLİRMİYİZ?" Ve tekrar genç eve döner. Bir kaç gün sonra kız not u bulur ve tlf. eder. Tlf. na çıkan genç in annesidir. Kız "Afedersiniz teyze ben isimli kişiyle görüşecektim." der. Annesi " Kızım o genç benim oğlumdu. Ve dün kaybettik" der. Kız şok olup tlf. kapatır. O gün genç in annesi oğlunun dolaplarını temizlerken dolap ın içi hiç açılmamış paketler görür ve bi tanesini açar. İçinden bir not çıkar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]notu yazan dükkanda çalışan kız "SENDEN ÇOK HOŞLANDIM. TANIŞABİLİRMİYİZ?" Annesi başka bir paket açar "TEKLİF ETMENİ BEKLİYORUM. LÜTFEN BULUŞALIM" yazıyodur.. Genç in annesi dayanamaz ve ağlamaya başlar..
ıÜüHİÇ BİR ZAMAN SEVDİĞİNİZİ SÖYLEMEKTE GECİKMEYİN..
ıÜüHİÇ BİR ZAMAN SEVDİĞİNİZİ SÖYLEMEKTE GECİKMEYİN..