[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde 4 yüksekokul, 1 Devlet Konservatuvarı bulunmaktadır. Afyon Sağlık Yüksekokulu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin yanındaki binasında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Yabancı Diller Yüksekokulu ve Turizm İşletmeciliği-Otelcilik Yüksekokulu Ahmet Necdet Sezer Kampusü'nde, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Devlet Konservatuvarı da Ahmet Karahisari Kampusündedir. 2007-2008 akademik yılında üniversitemizin yüksekokullarında 721 öğrenci öğrenim görmektedir.
Devlet Konservatuarı
Afyon Sağlık Yüksekokulu
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
Yabancı Diller Yüksekokulu
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fizik Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kocatepe Girişimcileri Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Satranç Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tiyatro Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çağdaş Eğitim Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Türk Dünyası Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vet-Cultute Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yapı Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tıp–Sanat Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Türk Halk Müziği Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Klasik Türk Müziği Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ulusal Strateji Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gıda Mühendisliği Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Malzeme Bilimi Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Atatürkçü Düşünce Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kulüp Akademi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erasmus Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maliye Mesleki Gelişim Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Klasik Batı Müziği Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Borsa ve Finans Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Matematiksel İktisat Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bilgi Topluluğu Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sinema Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Akademi Arama Kurtarma Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İnşaat Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Genç Gönüllüler Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstatistik Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dış Ticaret Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Harita Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Management Clup [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arkeoloji Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Amerikan Futbolu Kulübü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bilim, Sanat ve Düşünce Kulübü |
Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde 4 yüksekokul, 1 Devlet Konservatuvarı bulunmaktadır. Afyon Sağlık Yüksekokulu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin yanındaki binasında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Yabancı Diller Yüksekokulu ve Turizm İşletmeciliği-Otelcilik Yüksekokulu Ahmet Necdet Sezer Kampusü'nde, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Devlet Konservatuvarı da Ahmet Karahisari Kampusündedir. 2007-2008 akademik yılında üniversitemizin yüksekokullarında 721 öğrenci öğrenim görmektedir.
Devlet Konservatuarı
Afyon Sağlık Yüksekokulu
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
Yabancı Diller Yüksekokulu
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu