Kral tv Video Müzik  Ödüllerine Son 18 Gün... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kral tv Video Müzik  Ödüllerine Son 18 Gün... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kral tv Video Müzik Ödüllerine Son 18 Gün...

+13
sevilay
çağla ismailyk
betül yurtseven
canimyk
şeymayk_61
sivasli58-izmirli35
**MELODİ YK**
aysenur yurtseven
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
//Ayşegül
sivaslı_yaren
musti_61
ölümüne ykcı
17 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

kraltv video müzik ödüllerine geri sayım başladı arkadaşlar ismailimiz bu ödüllerini almalıı evett
ayrıca kral avrupa olduğu için yurtdışından da oy atılıyor mu???
ve her telden 1 oy mu kabul ediliyor?????
bilginiz var mı

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence yurt dışından da atılıyor zaten kral avrupada da veriyor kral tv müzik ödülleri adaylarını..bi telefondan istediğin kadar atılabilir diyo biliyorum ama kesin değil..ayrıca ben ismail yk fan board kullanıcılarının veya üyelerinin öyle diyim hepsi her kategoriye 5 kez atsa yk zaten bir numara(tabi imkanlar dahilinde 1 tane de olabilir hihi ) da 3 ödülüde birden alırsa süper olacak..herşey bize bağlı yani.. byby

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ya biz 3 katagörüye de oy atalım gersi tamamdır işallah biz alıcaz ddd

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

evet yaa bazı konulara açıklık getirsenz bilen birileri kısa ve öz bildi verse oylamalar hakkında 1 telefondan sınırsız oy atılıyomu falan..???

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

musti_61 demiş ki:bence yurt dışından da atılıyor zaten kral avrupada da veriyor kral tv müzik ödülleri adaylarını..bi telefondan istediğin kadar atılabilir diyo biliyorum ama kesin değil..ayrıca ben ismail yk fan board kullanıcılarının veya üyelerinin öyle diyim hepsi her kategoriye 5 kez atsa yk zaten bir numara(tabi imkanlar dahilinde 1 tane de olabilir hihi ) da 3 ödülüde birden alırsa süper olacak..herşey bize bağlı yani.. byby

Katılıyorum sana.İçimdeki bir ses İSMAİL'in bu üç ödülüde alacağını söylüyor ve inşallah bu ses beni yanıltmaz.İSMAİL'im aşkitom her zaman 1 numara...

Always a number İSMAİL....

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tmm oy verçem

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence de ismail bu 3 ödülüde alacaj inş.

sivasli58-izmirli35

sivasli58-izmirli35
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

inşallah ödülü alir

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sadece turkcell vodafon ve avea geçerli 4 kontörr
evet arkadaşlar vakit daraldı gaza basmamız lazım gördüğününz herkesten kotör dilenin ddd iso için.... kazanmalıyız hepsinii

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

sivaslı_yaren demiş ki:ya biz 3 katagörüye de oy atalım gersi tamamdır işallah biz alıcaz ddd
inssssss

http://www.ismailykfanboard.net

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ben yurt dışından atılmıyor die biliyorum arkadaşlar benim içimden bir seste 3 ödülü ismail alıcak diyor ddd aminnnnnnn işallah çok dua ediyorum

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Evet Kral Tv Video Müzik Ödüllerine 17 gün kaldı yani İsmailiminde ödülleri toplamasına 17 gün kaldı...

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

17 gün kaldı ve 4 knt çok değil arkadaşlar ben her kategoriye 10 oy attım dahada atmaya dvm edicem bence 5 oy fln diyerek sınırlandırma yapmayalım herkes sınırları zorlasın bu 3 ödülde bizim olmalııı hadi basalım gazaaa

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

ya valla ben bir oy diye bilmiyordum:Dama atıyorum sonuçta sadece bir yere odaklanmayalım arkadaşlar üç kategoriyede atalım zamanımız az düşünseniz o oyların üçünüde ismail aldığında ne kadar mutlu olur:Dbizde çok mutlu luruz hadi iş başınaaa gösterelim kendimiziii

http://www.ismailykfanboard.net

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hyr bnce öyle bişe yok olsa kral tv açıklam yapardı..hem bn gnderdim..

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

valla ben hepsini çok fazla o yattım 60 oy attım toplam sizlerde devam arkadaşlar hepsine atın 3 dalada

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ins biz kazaniris arkadaslar yani ismailimis amma bis oylari gondermeye devam edelim dimi arkadaslar

http://www.ismailyk.com

gamze$

gamze$
Yeni Yk'Cı

İNŞ HEPSİNİ ALIR...

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

in$allah hepsini alir yhaa
yurt disindan da oy atilabiliomu??

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yurt dışından oy veriliomuş galiba kral avrupada gösteriomuş yurtdışından nasıl oy kullanılcanı canım orayabak arada

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

biz oylarımızı esirgemeyelim yaa... İsmail o ödülleri almalı.. çünkü gerçekten çok büyük bi emek veriyo yani işine bağlı birisi ve bu ödülleri gerçkten hakkettiğine inanıyorum...

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

eet canım elimizden geleni yapıyoruz ama kötü insanların serrine uğrayabiyiliriz saibeyle alabilirler Allah onlara fırsat vermesin

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-