Bugün Aldım Haberini Sibelim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bugün Aldım Haberini Sibelim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bugün Aldım Haberini Sibelim

+9
sivasli-kiz58
yeşilli
**MELODİ YK**
Mavi_Kiyamet
CANIMMMMM58
gizmo_12
**ŞeYmA**
cadı_kız
çılgın yk'cı
13 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Bugün Aldım Haberini Sibelim Paz 12 Nis. 2009 - 10:02

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

bügün aldım ölüm haberini yıkıldım canım arkadaşım. nasıl olur dedim sibel bu öyle kolay bir kurşunla yıkılacak kız değil dedim. ama doğruymuş beni bırakıp gittmişsin arkanda yaralanmış bir kalp bırakıp ne yaparım ben şimdi. nasıl geçer bu günler sensiz ne olur biri gelsin şaka desin sibelin yaşıyor desin... belki şu yaralı kalbime bir merhem olurr sibelim şimdi bir yarım hep eksik seni çok seviyorum rahat uyu kömür gözlüm canım arkadaşımm.. eylülüm değişin kulaklarımda rahat uyu bi tanem. eylülün seni hiç bir zaman unutmayacak aglama aglama aglama

2Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Paz 12 Nis. 2009 - 15:33

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

az önce geldim... o kadar kötüyüm ki yüreğimde bir sızı hiç bugüne kadar hissetmediğim tarifi imkasız bir duygu bu bi acı ama çok tuhaf bi acı canım çok yanıyor... sibel kömür gözlüm nasıl dayanırım ben bu acıya... senden başka kimim var benim canım arkadaşım rahat uyu meleğim aglama aglama

3Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Paz 12 Nis. 2009 - 16:20

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Başın sağolsun cnxx çok üzüldüm aglama aglama aglama aglama aglama aglama walla anlıyorum senin acını aglama aglama aglama biz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olarak daima arkandayız cnxx unutma tekrar başın sağolsun kendine iyi bak üzme kendini diyemicem zaten üzülüyosundur cnm
allaha emanet ol ... deniz_yk eylülcüm

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

4Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Paz 12 Nis. 2009 - 16:26

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok üzüldüm cnm yaa aglama aglama biz hep yanındayız bunu sakın unutma aglama

5Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Paz 12 Nis. 2009 - 20:59

gizmo_12

gizmo_12
BanLı Üye
BanLı Üye

biz hep seninleyiz basin sağolsun aglama bu arada vefat eden arkadas kim

6Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Ptsi 13 Nis. 2009 - 20:17

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

cadı_kız demiş ki:Başın sağolsun cnxx çok üzüldüm aglama aglama aglama aglama aglama aglama walla anlıyorum senin acını aglama aglama aglama biz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olarak daima arkandayız cnxx unutma tekrar başın sağolsun kendine iyi bak üzme kendini diyemicem zaten üzülüyosundur cnm
allaha emanet ol ... deniz_yk eylülcüm
saol canm benim ama gerçekten nasıl toparlanırım bilemiyorum şimdiden çok özledim onu ben aglama aglama

7Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Ptsi 13 Nis. 2009 - 20:19

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

**ŞeXmA** demiş ki:çok üzüldüm cnm yaa aglama aglama biz hep yanındayız bunu sakın unutma aglama
biliyorum hep yanımdasınız böylelikle ayaktayım zaten ama yinede bişeyler eksik gibi aglama

8Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Ptsi 13 Nis. 2009 - 20:20

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

gizmo_12 demiş ki:biz hep seninleyiz basin sağolsun aglama bu arada vefat eden arkadas kim
benim çok yakın bi arkadaşım canımdan bir parçamdı ama şimdi yok aglama aglama

9Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Salı 14 Nis. 2009 - 9:26

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BASIN SAG OLSUN CANISI!
ALLAHIM SANA PEYGAMBER SABRI VERSIN!
SIBELIN SIMDI SENDEN HEDIYE BEKLIYOR!
ONA VERECEGIN EN GÜZEL HEDIYE!
UNU UNUTMADIGINI BILDIRMEK ISTERSEN?
HER ANIMSADIGINDA BIR FATIHA OLSUN GÖNDER!
SIBELIN RAHAT UYUR!
MEKANI CENNETIR INSALLAH!

10Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Perş. 16 Nis. 2009 - 18:17

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cok iyi anLiyorum seni bnm de cok sevdigim bi kiz arkim 16 araLikta öLdü bugünse o öLeLi 4 ay oLdu çok zor çok acim taze onu çok özLüyorum onsuzLuk öyLe kötü öyLe zor ki arkada$Larim oLmasa ya$ayan öLü oLarak hayata devam ederdim ..aglama aglama basin sagoLsun

11Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Perş. 16 Nis. 2009 - 19:43

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

AY CAIM BAŞIN SAĞOLSUN ÖLÜMLÜ DÜNYA N YAPALIM

12Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Perş. 16 Nis. 2009 - 19:48

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

başın sağ olsun cnm aglama

13Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Cuma 17 Nis. 2009 - 19:37

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:cok iyi anLiyorum seni bnm de cok sevdigim bi kiz arkim 16 araLikta öLdü bugünse o öLeLi 4 ay oLdu çok zor çok acim taze onu çok özLüyorum onsuzLuk öyLe kötü öyLe zor ki arkada$Larim oLmasa ya$ayan öLü oLarak hayata devam ederdim ..aglama aglama basin sagoLsun
saol zeynebim seninde başın sağolsun çok kötü bi şey ama elinden bi şeyde gelmiyo insanın öyle yaşamaya çalışıyosun bazen ama nafile kalbindeki yara tekrar kanayıveriyor aglama aglama

14Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Cuma 17 Nis. 2009 - 19:48

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

çılgın yk'cı demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:cok iyi anLiyorum seni bnm de cok sevdigim bi kiz arkim 16 araLikta öLdü bugünse o öLeLi 4 ay oLdu çok zor çok acim taze onu çok özLüyorum onsuzLuk öyLe kötü öyLe zor ki arkada$Larim oLmasa ya$ayan öLü oLarak hayata devam ederdim ..aglama aglama basin sagoLsun
saol zeynebim seninde başın sağolsun çok kötü bi şey ama elinden bi şeyde gelmiyo insanın öyle yaşamaya çalışıyosun bazen ama nafile kalbindeki yara tekrar kanayıveriyor aglama aglama

sonrada dedem öLdü öLümLerLe bogu$tum resmen aglama öLüm çok kötü ya aglama ama yasamaLiyiz aglama

15Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Cuma 17 Nis. 2009 - 20:28

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

basin saolsun cnmm...

16Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Cuma 17 Nis. 2009 - 20:30

çılgın yk'cı

çılgın yk'cı
İyİ YK'Cı

sivasli-kiz58 demiş ki:basin saolsun cnmm...
sağol canımm

17Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim C.tesi 25 Nis. 2009 - 21:45

ismailykgirl

Gelişmiş YK'Cı

BASIN SAG OLSUN

COK KÖTÜ YA OFFF aglamaaglamaaglama

18Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim C.tesi 25 Nis. 2009 - 21:50

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

üzüldim şimdi hiçte sevmem ölüm haberlerini nediyelim başın sağolsun geride kalanlar sağolsun...

19Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Ptsi 8 Haz. 2009 - 19:33

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

çok üzüldüm yha aglama aglama aglama aglama aglama başın sağolsun mekanı cennet olsun sana düşen bol bol dua etmek herkes birgün tadacak ne zmn geleceği belli olmaz ztn aglama

20Bugün Aldım Haberini Sibelim Empty Geri: Bugün Aldım Haberini Sibelim Paz 19 Tem. 2009 - 9:16

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

başın saolsun canım çok üzüldüm ya ...aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-