gülbahar yk demiş ki:cok tatlısın canım
teşekkür ederim bitanem o kısa ama öz olan yorumun için
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
gülbahar yk demiş ki:cok tatlısın canım
özcan_34 demiş ki:gundi güzel çıkmışsın kıs allah sevdigine bagışlasın hadi hayırlısı bakım
gundi (köylü demek)
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:özcan_34 demiş ki:gundi güzel çıkmışsın kıs allah sevdigine bagışlasın hadi hayırlısı bakım
gundi (köylü demek)
eyvallah özcancım işallahhh amiiiinnnnn ama şu an çıktığım yok olunca ( amin ) derim şimdi demem fayda etmez
özcan_34 demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:özcan_34 demiş ki:gundi güzel çıkmışsın kıs allah sevdigine bagışlasın hadi hayırlısı bakım
gundi (köylü demek)
eyvallah özcancım işallahhh amiiiinnnnn ama şu an çıktığım yok olunca ( amin ) derim şimdi demem fayda etmez
serpil yk demiş ki:paylaşım için tşkler jnm
Nickimi7kedi demiş ki:peh de pehh
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:peh de pehh
ne yhaa ala ala sinir şeyy
Nickimi7kedi demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:peh de pehh
ne yhaa ala ala sinir şeyyP.İ.T.
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:peh de pehh
tanışıyormuyuz canım
Nickimi7kedi demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:Nickimi7kedi demiş ki:peh de pehh
tanışıyormuyuz canımiyide ben Paylaşımın için saol dedim ekelendin
YK-Berfin-YK demiş ki:tuana kurban olurum ben sana çok şekersin çokta güzelsinn
esracelik42 demiş ki:tşkler cnm allah sevdiğine ve sevdiklerine bağışlasın seni
YK-Berfin-YK demiş ki:tuanacım nerden buldun bu güzelliği bana da söyle. allah seni sevdiğine bağışlasın birtanem
sivasli-kiz58 demiş ki:Choq dadlu cikmissin cnm =) allah seni sefdiklerine baqislasinnn (aminn) =)
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics