Kral TV Video Müzik Ödulleri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kral TV Video Müzik Ödulleri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kral TV Video Müzik Ödulleri

+28
ebru_yk
yk ismail yk büşra yk
BiRGüL_YK54
dilekyk
**ŞeYmA**
canimyk
yurtsevenim
şirin_yk
yk_bahar
sevilay
aysenur yurtseven
aşık weysel
damla_yk
mutsuz yk
//Ayşegül
miremyk
kk58
Naime Yk
kemo
ÖzLEm İsMaİL YK
musti_61
sivaslı_yaren
seviyorum_gulum
elma şekeri
edayk
**MELODİ YK**
betül yurtseven
HaLiL yK
32 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 7:35

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

arkadaslar yılın oscarı saylılan kral tv video muzik odülleri basladı...ismail yk bas ile ile güçlü adaylar arasında.hEMDE 3 katagoride biri fantezi arabesk biri de Kral FM ödülü.biride "Yılın Sarkısı"..ismail i desteklememız lazım..Fantezi arabesk için.aday numarası 205....205 yaz 5725 e gonder.Kral FM ödülü için aday nosu 705..Ylın Sarkısı için aday nosu 905.ayrıntılı bilgi ve tüm katagoriler için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresien bakın.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İşte İSMAİL YK NIN aday oldugu grup

YILIN FANTEZİ ARABESK SANATÇISI

ALİŞAN
Aday Numarası
201
AŞKIN VURDUĞU YERDE

EBRU GÜNDEŞ
Aday Numarası
202
KIZIL MAVİ

GÜLBEN ERGEN
Aday Numarası
203
SÜPRPİZ

İBRAHIM TATLISES
Aday Numarası
204
KOP GEL

İSMAİL YK

Aday Numarası
205
BAS GAZA

Kral FM Ödülü

AYLA DİKMEN
Aday Numarası
701
ANLAMAZDIN

EBRU GÜNDEŞ
Aday Numarası
702
KIZIL MAVİ

FERHAT GÖÇER
Aday Numarası
703
BİRİ BANA GELSİN

İBRAHİM TATLISES
Aday Numarası
704
KOP GEL GÜNAHLARINDAN

İSMAİL YK
Aday Numarası
705
YAR GİTME

Yılın Şarkısı

AJDA PEKKAN
Aday Numarası
901
AYNEN ÖYLE

DEMET AKALIN
Aday Numarası
902
BEBEK

FERHAT GÖÇER
Aday Numarası
903
BİRİ BANA GELSİN

HADİSE
Aday Numarası
904
DELİ OĞLAN

İSMAİL YK
Aday Numarası
905
BAS GAZA

RAFET EL ROMAN
Aday Numarası
906
AŞKI VİRANE

SERDAR ORTAÇ
Aday Numarası
907
ŞEYTAN

2Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 7:50

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

İsmailim bu yıl yine Ödüllerin hepsini toplayacak...
Tabiki hemen gönderirim
teşekkürler,saol

3Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 8:09

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

BENCE DE BÜTÜN ÖDÜLLERİ ALICAK

4Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 8:41

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ödüllerin hepsi İsmailimizin olcak cool

http://www.ismailykfanboard.net

5Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 9:05

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

arkadaşlar tek bi dalda yüklenmeyelimm hepsinde YKmız 1.olsunkii artık laf edemesinlerr bu fırsatı kaçırmayalımm tam ismail yk nın adına yakışan birşeyy :::ismail yk törenden 3 ödülle birden ayrıldıı..!!!

6Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 10:27

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

bencede tek bir dala yüklenmeyelim hepsinede sırayla oylar atalım ismail bütün ödülleri alsın ..hem böylelikle lastik gibi uzayan ağızlar da kapanır... haha sheqer

7Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 12:25

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

eivet arkadaşlar hepsine sırayla oy atalım ismailimizi 1.yapalım ykcıların gücünü herkes görsün ben 3 daldada oy attım bütün kontürüm bitti gene alıp yolicam isoma feda olsun herşey ismail için arkadaşlar hadıyın burda binlerce yk var kim tutar bizi ddd basalım gaza isomuz bütün ödülleri alsın

8Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 13:02

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

***ben ***3*** kategoriyede oy gönderdim gerisi fanboard kullanıcılarına yani ismail yk nın hayranlarına kalmış..arkadaşın dediğine katılıyorum bi kategoriye yüklenmeyin hepsine oy atın iso bütün ödülleri götürsün hadi arkadaşlar... byby ***

9Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 13:22

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewt bende gördüm konuyu tam ben açacaktım ki sen açmışın sağlık olsunn
kontor aldıkça atcam isomu 1 numara yapcam ödülleri aldırtcammm

10Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 13:31

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

hadin bakalim pamuk eller cebe,oylar ise ismaile:D

11Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 15:01

Naime Yk

Naime Yk
Yeni Yk'Cı

Arkadaslar ben Azerbaycandan oy veremiyorum yardim edin

12Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 15:11

kk58

Yeni Yk'Cı

herkes atabildii kadar atsın fedakarlık edip atsın

13Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 15:39

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

basin gaza arkadaslar isomus birinci olsun

http://www.ismailyk.com

14Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 16:57

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende attım mesaj muhakkak birinci olması lazım çünkü o bunu hak ediyor!!!!

15Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 17:04

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

bende haftaya kesin atarımm şuan kntr yok aglama alıcam kesin atıcam bütün aday olduğu kategoriye ddd

16Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 17:16

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

3 ödülü birden alıp dönerken ismaili kıskananlaın yüzünü görmek isterim.o zaman aşkımın başarısını görsünler işte.....

17Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 17:58

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

merak etme abi, ayıpsın haha

18Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 18:12

aşık weysel

aşık weysel
Gelişmiş YK'Cı

her yerde bir numara ismail yk

http://wwwismailykfanboard.net

19Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 19:13

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ödüller 5 mayısta verilcek arkadaşlar ödül günü öğlen 16:00ya kadar verilebilcek işallah iso alıcak bütün ödülleri 21 günümüz kaldı arkadaşlar durmak yok sürekil atalım ddd

20Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 19:14

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok tşk ederim
haber için
ben gönder çem
inşallah ismail yk miz 1çi olur

21Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 19:25

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben walla İSMAİL YK ya rakip göremedim BİRİNCİ BİZİZ

22Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 19:38

yk_bahar

yk_bahar
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Arkadaşlar yanlız bırakmayalım destek olalım

23Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri C.tesi 11 Nis. 2009 - 20:37

şirin_yk

şirin_yk
Yeni Yk'Cı

3 dalda adaysak demekki 3 tane ödül birden alcaz:D diğer sanatçılar da ezik gibi bakıcaklar hihi hadi bakalım oylar İso'yaaa

24Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri Paz 12 Nis. 2009 - 8:30

yurtsevenim

yurtsevenim
Süper YK'Cı

atabildiğim kadar atacağım haydi arkadaşlar ismail birinci olmalı ödülleri hakediyor

25Kral TV Video Müzik Ödulleri Empty Geri: Kral TV Video Müzik Ödulleri Paz 12 Nis. 2009 - 10:12

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

sevilay demiş ki:ben walla İSMAİL YK ya rakip göremedim BİRİNCİ BİZİZ
bence de

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-