Bak Yine Takili Kaldim Şiirimin İcinde Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bak Yine Takili Kaldim Şiirimin İcinde Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bak Yine Takili Kaldim Şiirimin İcinde

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bak Yine Takili Kaldim Şiirimin İcinde Empty Bak Yine Takili Kaldim Şiirimin İcinde Perş. 9 Nis. 2009 - 18:59

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Yavas yavas gecdi ZAMAN...

Aklimda Sen vardin sevdigim Seninle Gecen Guzel Gunler Vardi ..
Zaman ne cabuk Geciyor Degilmi ? Su gibi akip gecdi onumden sanki ..

Sana neler yazacagimi ahh bir bilsem sevdigim/anlatabilsem sana ne kadar sevdigimi....
Yapamiyorum / beceremiyorum /dusunemiyorum / Kaleme dokemiyorum

Bak yine takili kaldim siirimin icinde sen teksin birtanesin herseyimsin iste......

Herzaman ki gibi aklimi aldin senli kelimeler kullanamiyorum birturlu ..Yelkovanlar akrepler durmus beni izliyor bu gece yarisiSeni nasil anlatmama yardimci oluyorlar belkideBen sadece senin resmine bakmakdan baska bisi yapmiorum simdi

Gozlerim sende / yuregim kalbinde / ruhum ise herzmn ki gibi sana gelmekdeBiliorum zor zmnlar yasiorsun bu siralar biliorum ki yuzun gulmuor bensiz ..Ahh keske yaninda olabilsem .. Ahh keske derdine derman olabilsem ..Ne care sen uzaklarda ben uzak diyarlarda .Bende isterdim suanda yaninda olabilmeyi derdine care olabilmeyi ..Hemde hic istemedigim kadar sevgilim ..Zaten biliyorsun birtanem ben hep seninleyim /sendeyim Kisacasi ben sen/im HERSEYIM Aramizdaki mesafeler askimizi asla olduremez / biliorsun ki mesafeler bizim sevgimizi arttiraacakk

Seni beni Sevdigin kadar cok seviyorum Bidenem
…herseyim … sevdigim..

Daha ne diyebilirim senin icin ?

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Vedat Sakman - Issiz Kaldim