Yeterki Onursuz Olmasın Aşk Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yeterki Onursuz Olmasın Aşk Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yeterki Onursuz Olmasın Aşk

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeterki Onursuz Olmasın Aşk Empty Yeterki Onursuz Olmasın Aşk Çarş. 8 Nis. 2009 - 19:17

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sıradan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] monoton bir gündü aslında .
Diğer günlerdn bir farkı yoktu. Tabii o ana kadar..
Karşıdan karşıya geçerken gözlerime bir çift göz takıldı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiç yabancı olmadığım bir çift göz.. Bundan 2 yıl öncesine kadar bakmaya doyamadığım bir çift göz.
Selamlaştık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gülümsedin ve geçtin gittin yanımdan usulca.
Ve ben bu sefer kafamı çevirip ardından bakamadım.
En son bunu yaptığımda canım çok yanmıştı çünkü.
"Görüşürüz." demiştin ama bir daha görüşmeyeceğimizi sen benden daha iyi biliyordun ..
Daha dün gibi hatırlıyorum o gün olup bitenleri..

Derken karşı kaldırıma vardım. Etrafıma bakındım boş boş .
Şaşırmıştım...
Geçen
2
yıldan sonra ilk kez çıkmıştın çünkü karşıma.
Hep o anı düşlemiştim oysa ayrılık ertesi günlerde.
Hiç de hayal ettiğim gibi bir karşılaşma olmadı aslına bakarsan.
Yanlış anlama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana dair her şey yerli yerindeydi.
Gülüşün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bakışın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tavırların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yürüyüşün...
Hepsini öyle özlemişim ki...
Hepsi aynıydı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bıraktığım gibiydi .
Sadece ben değişmiştim sanırım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyümüştüm.

Bu defa yaşlar süzülmedi çünkü gözlerimden.Aksine Bir tebessüm kapladı yüzümü.
Öyle özlemişim ki seni..
Böylesine sevdiğim ilk insanı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk aşkımı.. Öyle özlemişim ki..

Şöyle bir bakınca seninle yaşadıklarıma; zerre kadar pişmanlık yok içimde inan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üzüntü de.
Sana dair keşkelerimi çöpe attım.
Yaşadığım her andan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana hissettirdiklerinden öyle mutluyum ki..
Kabullendim artık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Yaşandı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bitti." diyebiliyorum .
Hatırladığımda gidişini gözlerim dolmuyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dudaklarım titremiyor artık .
Yaptıklarımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çocukluklarımı hatırlıyorum sonra..
Tatlı bir utanç duyuyorum ve tabii bir de mutluluk.
Bıraktığın o küçük kız büyüdü sanırım. Daha güçlü ve sağlam basıyor yere.
Olur olmadık şeylere ağlamıyor ve seni sorgulamıyor artık.

Teşekkür ederim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana öyle minnettarım ki...
İlk aşkım ilk heyecanım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk hayal kırıklığım...
Bana bunca ilki bir arada yaşattığın için teşekkür ederim.
Sen öğrettin bana aşkın ne olduğunu.
Susturduğum kalemim senle hayat buldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkılar seninle anlam kazandı.
Bir anda hayatımın tümü olup çıkıverdin işte ötesi var mı ?
Teşekkür ederim beklemeyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] istemeyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevmeyi ve sevilmeyi öğrettiğin için.
Ve en önemlisi hayatıma girdiğin için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimle olduğun için..
Ve teşekkür ederim bir anlamda büyümemi sağladığın için .
Ağlayıp sızladıkça değişmeyeceğini bir şeyin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kabullenmeyi öğrettiğin için..

2 yıl öncesine kadar hep söylediğim bir şey vardı :
"Yeter ki onursuz olmasın aşk.."

Bir Sezen şarkısı.
Ne kadar da güzel söylenmiş değil mi ?
Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bak ben hala aynı şeyi söylüyorum:

"Yeter ki onursuz olmasın aşk.."

Bana yaşattığın her şey için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öğrettiklerin için ve verdiğin aşk için teşekkür ederim.
Minnettarım sana inan.

Seni öyle deli sevdim ki ..
Hala derinlerimde bir yerlerdesin.

2 yıl öncesi kadar yeni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hep oradaymışçasına eski..

Yerin o kadar ayrı ki

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]