Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiş
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiş
En son Nickimi7kedi tarafından Salı 21 Nis. 2009 - 16:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu Resimdeki Ben oLmadigima Göre Kim Ne Derse Desin $aka amaçLi SonuçtaNickimi7kedi demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiştam tersi ne oluor demi seda
söle bkm hemşom duysun
Mavi_Kiyamet demiş ki:Bu Resimdeki Ben oLmadigima Göre Kim Ne Derse Desin $aka amaçLi SonuçtaNickimi7kedi demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiştam tersi ne oluor demi seda
söle bkm hemşom duysun
evetNickimi7kedi demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Bu Resimdeki Ben oLmadigima Göre Kim Ne Derse Desin $aka amaçLi SonuçtaNickimi7kedi demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiştam tersi ne oluor demi seda
söle bkm hemşom duysunşaka amaclı diyosun yani...
o znm ben gerçek amaçlısınıda yapımm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mavi_Kiyamet demiş ki:evetNickimi7kedi demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Bu Resimdeki Ben oLmadigima Göre Kim Ne Derse Desin $aka amaçLi SonuçtaNickimi7kedi demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiştam tersi ne oluor demi seda
söyLedigin $ey komik oLsa bende güLcemNickimi7kedi demiş ki:o znm ben gerçek amaçlısınıda yapımm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mavi_Kiyamet demiş ki:evetNickimi7kedi demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Bu Resimdeki Ben oLmadigima Göre Kim Ne Derse Desin $aka amaçLi SonuçtaNickimi7kedi demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiştam tersi ne oluor demi seda
gül o znm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mavi_Kiyamet demiş ki:söyLedigin $ey komik oLsa bende güLcemNickimi7kedi demiş ki:o znm ben gerçek amaçlısınıda yapımm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mavi_Kiyamet demiş ki:evetNickimi7kedi demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:Bu Resimdeki Ben oLmadigima Göre Kim Ne Derse Desin $aka amaçLi SonuçtaNickimi7kedi demiş ki:-Seda YK- demiş ki:Süpermiş Gerçketn Çokta Güzelmiştam tersi ne oluor demi seda
ben sadece özeL günLerde makyaj yaparimyalancıyarim demiş ki:bu kadar makyaj yapılırmı canım benim ne getirmişler seni ya
özeL günde bi makyaj yapam gerçegini koyarim siteye o zaman bakaLim sesin çikiormuNickimi7kedi demiş ki:özel gündü hemşo o znm
bende cnmÖLÜMÜNE YKCIYIM demiş ki:ZEYNEP'cim senin ne kadar güzel olduğunu biliyorum.Gülecem ama sana değil resimdeki bayana
kız aynur allah seni ne yapmasın o zaten resimdeki zeynep değil şaka amaclı yoksa sen zeynepmi sanyodun allah seni ne yapmasın emi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aynuryk demiş ki:canım zeynom her halinle güzelsin bitanem...
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics