Hala Seni Seviyorum... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hala Seni Seviyorum... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hala Seni Seviyorum...

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hala Seni Seviyorum... Empty Hala Seni Seviyorum... Çarş. 8 Nis. 2009 - 6:18

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Bugünlerde yine seni düşünüyorum...
Yalnız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ıssız ve çaresiz gecelerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni düşünüyorum sessiz çığlıkların arasında...
Kalbim senin için çarparken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İçimden "seni seviyorum" diye haykırmak geliyor!..
Ama olmuyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ben yine de seni seviyorum haykıramasamda çığlık çığlığa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bir kağıt parçasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]duvara haykırıyorum aşkımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni sevdiğimi yazıyorum sadece !!!

Seni düşünüyorum hep gecelerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Belki hayalin yalnızlığıma katık olur diye...
Seni düşünüyorum hep gecelerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Belki hayalinle gelirsin diye...
Belki seni hayalinde unuturum diye...

Ama ne mümkün böyle bir şey.
Gözümden uzaksında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gönlümden olmuyorsun işte[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çıkmıyorsun aklımdan...
Hani istemiyordumda çıkmanı.
Bir ümitle bekliyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hani göçüp gitmeden bu dünyadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bir kez olsun sevgiyle bakar diye gözlerin bana.

Ben hala yalnızım buralarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hala yoğun duygularım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hala karanlıklardayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Doğmasını bekliyorum güneşin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ben hala uykusuz gecelere inat seni düşünüyorum!..
Ve ben hala seni seviyorum......

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]