İşte Buda Benim Rapim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İşte Buda Benim Rapim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İşte Buda Benim Rapim

+10
gizmo_12
Mavi_Kiyamet
CANIMMMMM58
GECELERİN YARGICI
şeymayk_61
-Seda YK-
Beray_İsmail_YK
**MELODİ YK**
miremyk
asi yk
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İşte Buda Benim Rapim Empty İşte Buda Benim Rapim Ptsi 6 Nis. 2009 - 18:55

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

Gülü Seven dikenine Katlanır
icim kıpır kıpır yarim geliyor şıkır şıkır şıkır bide gecmiş karşıma gülüyo pıkır pıkır
gözlerimi almayorum sözlerimi geciremiyorum öylece boş boş baka kalyorum
ben bu dünyaya neden geldim anlayamadım nerde hata yaptım ah bilemedim bunun caresi yok cözemedim kendimi vurdum şişe tiplerine üfkelendikce öfkelendim herşeyi biranda yakıp yıkmak istedim ama olmadı seni kalbimden söküp atmadım
gülü seven gülüm dikenine katlanır beni seven gülüm delilğime katlanır ne yalan var dilimde nede gözümde yarabim sen anlarsın garip halimden
lanet olsun bana yazıklar olsun sana seni sevdim diye bu işkence ne diye seven sevene edermi bu aşk burda bitermi daha daha dur sana söyleyeceklerim var bak hadaların biri değil bini actı sen kendi yolunu kendin aştın sanmı kalacak sandın bu koca dünya bu kader oyununu sen yazdın ben oynadım sen güldün ben ağladım anladımki sen adam olmazmışsın boşa gecmiş senle zamanım yazık olmuş senle anılarıma
gülü seven gülüm dikenine katlanır beni seven gülüm deliliğime katlanır ne yalan var dilimde nede gözümde yarabim sen anlarsın garip halimden
güldüm zalim aşkından soldum bahardım gönlünde kara kış oldum cıvıl cıvıl bir insandım sonra bende aşka mahkum oldum her saat her dakika seni düşünür oldum kara gözlüm hasretinle yanıp tutuşdum perişan oldum ben benlğimi yidirdim kendime gelmem eyvah uzun zaman ister
gülü seven gülüm dikenine katlanır beni seven gülüm delilğime katlanır ne yalan var dilimde nede gözümde yarabim sen anlarsın garip halimden

2İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Ptsi 6 Nis. 2009 - 19:17

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yorum yok mu ddd

3İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Ptsi 6 Nis. 2009 - 19:22

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

cok guzel tsk

http://www.ismailyk.com

4İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Ptsi 6 Nis. 2009 - 20:48

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

güzelmiş hıhhh

5İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Ptsi 6 Nis. 2009 - 20:55

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

güzel hıhhh

http://www.ismailyktv.ile.biz

6İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Ptsi 6 Nis. 2009 - 21:05

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

teşekür güzel diyonuz ama neden dilinizi cıkartyonuz sorabilirmiyim sakıncası yoksa

7İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Salı 7 Nis. 2009 - 14:31

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Teşekkürler ! Başlığa Dikkat Et Bir dahakine ! Düzelttim ;)

http://www.ismailykfanboard.net

8İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Salı 7 Nis. 2009 - 20:29

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler güzellllllll........

9İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Çarş. 8 Nis. 2009 - 10:22

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

guzelmıss rap ztn bole olurr sen kesın ceza ıle feat yaparsın

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

10İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Çarş. 8 Nis. 2009 - 10:25

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

gülbahar yk demiş ki:yorum yok mu ddd
YÜREGINE SAGLIK!
MADEM BU ISLERDEN ANLIYON BIDENEDE BANA YAZ KIZ ELIN DEGMISKEN!
ACIL LAZIMDA evett

11İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Çarş. 8 Nis. 2009 - 11:13

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yok ben sadece yk dinlerim ve onu örnek alırım yorumlar icin teşekür

12İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Salı 21 Nis. 2009 - 21:14

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

bak işte burda

13İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Salı 21 Nis. 2009 - 21:17

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cok güzeLdi güLbo$um emegine yüregine sagLik Gülümseme

14İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Salı 21 Nis. 2009 - 21:20

gizmo_12

gizmo_12
BanLı Üye
BanLı Üye

Çok güzel ama yorumu bülent ersoy yapsın ddd

15İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Salı 21 Nis. 2009 - 21:22

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

çpk banal olmuş basit kalmış biraz neyse hadi güzel olmuş diyek haha

16İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Çarş. 22 Nis. 2009 - 4:15

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

Çok qüzel olmuş baharım teşekkürler tatlım...

17İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Çarş. 22 Nis. 2009 - 5:36

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

eline sağlık

18İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Çarş. 22 Nis. 2009 - 8:36

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

güzel güzel Rahat

19İşte Buda Benim Rapim Empty Geri: İşte Buda Benim Rapim Cuma 24 Nis. 2009 - 14:52

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

göko iyisinide sen yap canım elimden bu kadar geldi kusura bakma sinirli

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-