Şairane Düşünme Sadece Yaz Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Şairane Düşünme Sadece Yaz Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şairane Düşünme Sadece Yaz

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Şairane Düşünme Sadece Yaz Empty Şairane Düşünme Sadece Yaz Ptsi 6 Nis. 2009 - 18:45

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sabah buhranı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kayıtsızlıkla varlık sorgulamasının başlangıcında inançsızlaştırdım mı kendimi de; dingillik boyutunda bir eroin müptelası gibi yaşamsal hiçbir ihtiyacı hissedemeden uyanıyorum her sabah. Ben bunu her sabah yapıyorum.
Her sabah uyanmak; ağzımda biraz bira tadı ve sığara çamuru[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kül tablası peşinde ne ise yinede ata bildim bir küçük meyve suyu ile kendimi otobüs durağına nede olsa hep aynı otobüs ve aynı kız var bu durakta. Güzel giyinmiş her sabah olduğu gibi; bir entari diz üstü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bildiğim tek marka pariziyen ince siyah çorap[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tatlı bir renk çömmüşünde buluz sıfır kol[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üstünde fuları biraz küstahça[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama yakışmış her renk bu güzel doğal vücuda. Doğal ve bir o kadarda cesur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aynı ruj rengi ama abartmış bugün biraz makyaj faslını belli. Yine de güzel her sabah ki merhaba. Katıksız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hissiyatsız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durağan ve sadece bana senden bir armağan. Sevdirmek için mi nefret için mi bir şeyler yapsam diye sorsam ne derdi kim bilir.Şiirler elette bilir.

Her sabah verdiğim selam mı sende yarattı
Bir cesaret be seni asaletten mahrum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kendi bedenindeki her şeyden yoksun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Soysuzlukta zindanda mahkûm.
Varlıkta gezine dur sorular sırtında
Ta en başından sonsuza bir mezrada belki bulursun
Sen kendini şarap testisi altında.
Senin ne haddine bana kendini sevdirmek.
Kendinden değil bir inek olmaz senden binek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Otur şu koltukta bak camdan yansıyan yüzüne
Ne var senin servet dediğin gözlerinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Biri bana bakan kayık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] diğeri abdest ibriği gibi asık.
Kulak dersen senden önde burnunla yarışır.
Teninin rengi sana ne demeli
Karanlık ve bulanık su ile mi yıkadın bu bedeni.
Biraz daha şairane düşünmelisin belki sen kendini.

Pardon her sabah aynı otobüsü bu saatte birlikte bekliyoruz ve ben sizi daha fazla göre bilmek için bir saat öncesinden buraya geliyorum.
Özür dilerim bana mı söylediniz.
Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ben özür dilerim eğer sizi utandıracak bir şeyler söyledimse.
Hayır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] estağfurullah biraz şaşırdım o kadar.
Biliyorum size çok garip geldi ama ne diyeceğimi de aslında bilmiyorum çok utanıyorum.
Lütfen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] garip değil bu doğal bir olgu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lütfen benden çekinmeyin.
Eğer sizde isterseniz birlikte bir kahvaltı yapalım. Eğer isterseniz tanışmışta oluruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] of ben neler söylüyorum kim bilir benim hakkımda ne düşüneceksiniz.
Tamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ben ısmarlayacağım.
Gerçekten mi?
Tabi benim adım Adem.
Benimkide Havva[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şiirsel oldu bu biraz Adem ve Havva.

Doğru ama hayat şairane düşünülemeyecek kadar basit ve saf.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]