İbrahim Tatlıses: -Bugüne kadar kimlere “Allah cezanı verecek” dedim ve kimler cezasını buldu. Tıkla bak -Halay başı nasıl olunur (resimli anlatım) Polat Alemdar: -Boş silah şeytana nasıl doldurtulur (resimli anlatım) -Memati bizim derin devlet olduğumuzu ne zaman çakacak Cem Yılmaz: -Araba koleksiyonum özel parçası olan 1965 yapımı el arabası >>>Tıkla Bak<<< Ajdar: -Manav manav muz fiyatları >>>Gir Hadi<<< -Nane zamları çekilsin sen de tepkini göster gir mesaj bırak Fatih Terim: -3'lü defansa batakta 4. kim olur anketi -Hakan Şükür'le Galata kulesi arasındaki farklar Mehmet Ali Erbil: -Ünlülerin kulis halleri (kendi çekimim) George Bush: -Bugune kadar yaptığım salaklıklar konu 13 (tek konuya sığmadı) devamı gelecek… Beyazıt Öztürk: -Klavyemin “R” harfi nasıl bozuldu (var bende bir şansızlık) -Helyum gazı nedir, bağımlılık yapar mı, mahallenizin bakkalında bulunur mu? >>>Gir bak<<< Reha Muhtar: -Kamyonun altında kalmış adama “ Acı var mı efenim” diye nasıl sordum --Tıkla-- -Bugüne kadar yaptığım gaflardan seçmece remix klipler TIKLA!(Ben bile yuh dedim kendime) |
Join the forum, it's quick and easy