arkadaslar,normalinde ben hic birsey paylasmam genellikle bu serbest bölgeye ama bu rüyayi gördükten sonra anlatmak istedim kalkar kalkmaz,arkadaslar rüyamda ISMAIL YK´nin albümü cikmis,ama öyle bir bomba ve enteresan bir albüm olmus ki sormayin,albüm tanitimi elime gecmis,ve yanlis hatirlamiyorsam 2 bucuk dakikalik bir albüm tanitimiydi,fakat dedigim gibi öyle bir enteresan albüm olmusduki yani bazi sarkilarida tamamen kendi tarzi disinda olan sarkilardi ama güzeldi,hatta bizim fanboard´lara bilem eklenmisti,sarkilarin bazi ismimlerini hatirliyorum,sarkilarin bazi isimleri ise:Neden,Yikildim,Ohaa....bunlardi gerisini tam hatirlamiyorum,hele ki özellikle bu yikildim parcasi varya yemin ederim öyle güzel bir sarkiydiki,inanin yani aklima tam olarak gelse,yani resmen neyapip edip besteleyip buraya yüklerdim,yani öyle bomba gibi bir sarkiydiki yani ne siz sorun derim nede ben,yani hakikatten resmen yani harika bir sarkiydi,albüme gelince,dedigim gibi arkadaslar gercekten yani hakikatten cok enteresan ve degisik bir albüm olmusdu kisacasi,ama süper bomba gibi bir albümdü,inanin bu rüya beni cok etkiledi yaa,resmen gercek gibiydi gercek yaa,belki size cok normal gelebilir ya ne etkileyecek falan filan dersiniz ama bu albümü dinleseniz yani inanin sizde anlardiniz beni,yani resmen yatakdan kalkar kalkmaz netten albüm gercekten ciktimi diye aramaya baslardiniz....,ayrica albüm tanitimi tvlerde de götermisti resimleri ile birlikte,resimlerde degisik ve harikaydi onuda unutmadan söyleyim....yani adam kisacasi büyük bir degisiklik yapmisti gercekten....nediyelim hayirlisi bakalim.....eee artikin bu 5.6.aylarda nasipse insallah albümü cikarirda,rüyada degil harbi ayakta olurken dinleriz insallah......(bunu okuyup dinleyenler´den allah razi olsun.....)
Join the forum, it's quick and easy