Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis....

+10
şeymayk_61
CANIMMMMM58
böCükk
GECELERİN YARGICI
[- Melankolik -]
**MELODİ YK**
cadı_kız
ÇıLGıN_BoKSöR
aynuryk
kemo
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

arkadaslar,normalinde ben hic birsey paylasmam genellikle bu serbest bölgeye ama bu rüyayi gördükten sonra anlatmak istedim kalkar kalkmaz,arkadaslar rüyamda ISMAIL YK´nin albümü cikmis,ama öyle bir bomba ve enteresan bir albüm olmus ki sormayin,albüm tanitimi elime gecmis,ve yanlis hatirlamiyorsam 2 bucuk dakikalik bir albüm tanitimiydi,fakat dedigim gibi öyle bir enteresan albüm olmusduki yani bazi sarkilarida tamamen kendi tarzi disinda olan sarkilardi ama güzeldi,hatta bizim fanboard´lara bilem eklenmisti,sarkilarin bazi ismimlerini hatirliyorum,sarkilarin bazi isimleri ise:Neden,Yikildim,Ohaa....bunlardi gerisini tam hatirlamiyorum,hele ki özellikle bu yikildim parcasi varya yemin ederim öyle güzel bir sarkiydiki,inanin yani aklima tam olarak gelse,yani resmen neyapip edip besteleyip buraya yüklerdim,yani öyle bomba gibi bir sarkiydiki yani ne siz sorun derim nede ben,yani hakikatten resmen yani harika bir sarkiydi,albüme gelince,dedigim gibi arkadaslar gercekten yani hakikatten cok enteresan ve degisik bir albüm olmusdu kisacasi,ama süper bomba gibi bir albümdü,inanin bu rüya beni cok etkiledi yaa,resmen gercek gibiydi gercek yaa,belki size cok normal gelebilir ya ne etkileyecek falan filan dersiniz ama bu albümü dinleseniz yani inanin sizde anlardiniz beni,yani resmen yatakdan kalkar kalkmaz netten albüm gercekten ciktimi diye aramaya baslardiniz....,ayrica albüm tanitimi tvlerde de götermisti resimleri ile birlikte,resimlerde degisik ve harikaydi onuda unutmadan söyleyim....yani adam kisacasi büyük bir degisiklik yapmisti gercekten....nediyelim hayirlisi bakalim.....eee artikin bu 5.6.aylarda nasipse insallah albümü cikarirda,rüyada degil harbi ayakta olurken dinleriz insallah......(bunu okuyup dinleyenler´den allah razi olsun.....)

aynuryk

aynuryk
BanLı Üye
BanLı Üye

Ah Ah Keşke ben görseydim yhaa senin yerine.Tabikide güzel olcak ykm herzaman 1 numara ismailim.. Paylaşım için teşekkürler ...

ÇıLGıN_BoKSöR

İyİ YK'Cı

Paylaşım için Teşekürler Bende gördüm rüyada ama bana kimse inanmadı seytankıs

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Yaa senin dediğin gibi hiçte acayip bi rüya deill saol ayrıca paylaşım için

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TEŞKRLER PAYLAŞIM İÇİNN....ALBÜM HAZIRLIKLARI VARMIŞ DUYDUĞUM KADARIYLA...SÜPER OLACAK BOMBA GİBİ KESİNN..MERAK EDYORUM NASIL ŞARKILAR OLACAKKK...İNŞ. EN KISA ZAMANDA ÇIKARR ALBÜM

http://www.melankolikdamlalar.tk

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

kemo demiş ki:arkadaslar,normalinde ben hic birsey paylasmam genellikle bu serbest bölgeye ama bu rüyayi gördükten sonra anlatmak istedim kalkar kalkmaz,arkadaslar rüyamda ISMAIL YK´nin albümü cikmis,ama öyle bir bomba ve enteresan bir albüm olmus ki sormayin,albüm tanitimi elime gecmis,ve yanlis hatirlamiyorsam 2 bucuk dakikalik bir albüm tanitimiydi,fakat dedigim gibi öyle bir enteresan albüm olmusduki yani bazi sarkilarida tamamen kendi tarzi disinda olan sarkilardi ama güzeldi,hatta bizim fanboard´lara bilem eklenmisti,sarkilarin bazi ismimlerini hatirliyorum,sarkilarin bazi isimleri ise:Neden,Yikildim,Ohaa....bunlardi gerisini tam hatirlamiyorum,hele ki özellikle bu yikildim parcasi varya yemin ederim öyle güzel bir sarkiydiki,inanin yani aklima tam olarak gelse,yani resmen neyapip edip besteleyip buraya yüklerdim,yani öyle bomba gibi bir sarkiydiki yani ne siz sorun derim nede ben,yani hakikatten resmen yani harika bir sarkiydi,albüme gelince,dedigim gibi arkadaslar gercekten yani hakikatten cok enteresan ve degisik bir albüm olmusdu kisacasi,ama süper bomba gibi bir albümdü,inanin bu rüya beni cok etkiledi yaa,resmen gercek gibiydi gercek yaa,belki size cok normal gelebilir ya ne etkileyecek falan filan dersiniz ama bu albümü dinleseniz yani inanin sizde anlardiniz beni,yani resmen yatakdan kalkar kalkmaz netten albüm gercekten ciktimi diye aramaya baslardiniz....,ayrica albüm tanitimi tvlerde de götermisti resimleri ile birlikte,resimlerde degisik ve harikaydi onuda unutmadan söyleyim....yani adam kisacasi büyük bir degisiklik yapmisti gercekten....nediyelim hayirlisi bakalim.....eee artikin bu 5.6.aylarda nasipse insallah albümü cikarirda,rüyada degil harbi ayakta olurken dinleriz insallah......(bunu okuyup dinleyenler´den allah

razi olsun.....)

KEMO SEN ZATEN RUYANDA GORURSUN ISMAIL YK NIN ALBUMUNU haha haha hihi haaaaa

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

GECELERİN YARGICI demiş ki:
kemo demiş ki:arkadaslar,normalinde ben hic birsey paylasmam genellikle bu serbest bölgeye ama bu rüyayi gördükten sonra anlatmak istedim kalkar kalkmaz,arkadaslar rüyamda ISMAIL YK´nin albümü cikmis,ama öyle bir bomba ve enteresan bir albüm olmus ki sormayin,albüm tanitimi elime gecmis,ve yanlis hatirlamiyorsam 2 bucuk dakikalik bir albüm tanitimiydi,fakat dedigim gibi öyle bir enteresan albüm olmusduki yani bazi sarkilarida tamamen kendi tarzi disinda olan sarkilardi ama güzeldi,hatta bizim fanboard´lara bilem eklenmisti,sarkilarin bazi ismimlerini hatirliyorum,sarkilarin bazi isimleri ise:Neden,Yikildim,Ohaa....bunlardi gerisini tam hatirlamiyorum,hele ki özellikle bu yikildim parcasi varya yemin ederim öyle güzel bir sarkiydiki,inanin yani aklima tam olarak gelse,yani resmen neyapip edip besteleyip buraya yüklerdim,yani öyle bomba gibi bir sarkiydiki yani ne siz sorun derim nede ben,yani hakikatten resmen yani harika bir sarkiydi,albüme gelince,dedigim gibi arkadaslar gercekten yani hakikatten cok enteresan ve degisik bir albüm olmusdu kisacasi,ama süper bomba gibi bir albümdü,inanin bu rüya beni cok etkiledi yaa,resmen gercek gibiydi gercek yaa,belki size cok normal gelebilir ya ne etkileyecek falan filan dersiniz ama bu albümü dinleseniz yani inanin sizde anlardiniz beni,yani resmen yatakdan kalkar kalkmaz netten albüm gercekten ciktimi diye aramaya baslardiniz....,ayrica albüm tanitimi tvlerde de götermisti resimleri ile birlikte,resimlerde degisik ve harikaydi onuda unutmadan söyleyim....yani adam kisacasi büyük bir degisiklik yapmisti gercekten....nediyelim hayirlisi bakalim.....eee artikin bu 5.6.aylarda nasipse insallah albümü cikarirda,rüyada degil harbi ayakta olurken dinleriz insallah......(bunu okuyup dinleyenler´den allah

razi olsun.....)
yihahahaha sapikk,allah seni neyapmaya yaa,zaten öyle oldu anam baska care kalmadii:D:D,yihaha:D

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

kemo demiş ki:

razi olsun.....)
yihahahaha sapikk,allah seni neyapmaya yaa,zaten öyle oldu anam baska care kalmadii:D:D,yihaha:D

ben sapık delım laa bak sinirli sinirli

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

kemo demiş ki:

razi olsun.....)

ben sapık delım laa bak sinirli sinirli
yihaha tamam tamam:D

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aLbum hazirLiqini dymustum ama biLmiyorum deTayLari..
PayLasima sqoL canisi ( =

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

sapık kemoo benım asdımı sapıge cıkardınn

13Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Empty Geri: Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Paz 17 Mayıs 2009 - 17:26

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VALLAH KARDES SANA BIRSEY DIYEMMI?
RÜYAYI GÖRMEYIP GÖRMÜS GIBI ANLATMAK FECI GÜNAH!
INSAN BIR SEYI COK KAFAYA TAKKARSA?RÜYASINDA GÖRÜR!
VALLAH NEDEN VE YIKLDIM INSALLAH GERCEK CIKAR!
BU IKISI BENIM SARKIM OLUR CÜNKI SÖZLERINI TAHMIN EDEBILIYORUM!

14Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Empty Geri: Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Ptsi 18 Mayıs 2009 - 11:47

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

güzel bir rüya görmüşsün Gülümseme isonun kasetinin süper olcağı kesin Gülümseme şarkılarını bende çok merak ediyorumm yine bizi manyak edecek kesin paylaşım için tşkler

15Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Empty Geri: Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Ptsi 18 Mayıs 2009 - 11:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cok yakinda oLur zaten aLbüm ddd rüyanda cabucak gercek oLmus oLur kemom Gülümseme sagoL ddd rüyani iyiki paylastin bizimLe sheqer

16Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Empty Geri: Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Perş. 21 Mayıs 2009 - 21:04

edabulut

edabulut
Yeni Yk'Cı

ya keske bende gorseydim ama gormedim ya bazen benimde ruyalarima girior byby

17Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Empty Geri: Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Cuma 29 Mayıs 2009 - 8:14

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yakında çıksa şu albümde hepimiz rahatlasak

18Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Empty Geri: Rüyamda Ismail Yk Albümü Cikmis.... Cuma 29 Mayıs 2009 - 18:52

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hadi hayırlısı inşallah yeni albümüde bomba etkisi yaratması dileğiyle..kemo uyurken ses kaydedicisiyle yat la[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İSO yada yardımmcı olursun..şaka maka ben hiç görmedim rüyamda öle..rüyanı bizimle paylaştığın için teşekkürler kemo..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-