En Değerlimi Kaybettim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

En Değerlimi Kaybettim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

En Değerlimi Kaybettim

+14
swimli_chatlaq
sivasliirem
ismailykgirl
yeşilli
**MELODİ YK**
gizmo_12
Mavi_Kiyamet
Körfez41
Nickimi7kedi
CANIMMMMM58
**ŞeYmA**
MÜMİNE YK
GECELERİN YARGICI
böCükk
18 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1En Değerlimi Kaybettim Empty En Değerlimi Kaybettim Paz 5 Nis. 2009 - 3:47

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

5 mayis 2oo8
cok sinirliydim. herkese bulasiyor herkesle kvqa ediyordm.. en svdiqim arkim kankam cnimdan öte biri. Ezqim ßnim.. ona kizdim, öle böle dqil üstüne cok qittim.. o beni anladi. kizmadi kirilmadi darilmadi.. ya da bna öle qöründü..
saat 5 oldu okuldan ciktik. bn yanliz cktim. arkadaslarim her zmanki cafeye qidecklerdi.. sahildeydim 2 saat kadar. keske qtseydim onla beraber. dönerken okulun önünde kavqa olduqunu qördüm. bizimkiler de araya qirmisti. kosuyordum oraya doqru.. ayirmak icin qirmis kavqanin icine.. ama qecti.. aCimasizLar kankami biCakLamisLardi.. onu yerde kanli kanli qörünce bi an benimde fisimin orda cekilmesi qerektiqini istedim.. ama yapamadim.
aradan 2 ay qecti. perisan bi haldeydim.. ne nete qiriyordum ne tel ne tv.. yk qelse bile qitmezdm yanina.. annesi cqirdi bni. qittim.. tüm özel esyalarini bna verdi. icinde bi qünlük vardi paketin.
okumak icin actim hmen. sondan bsa dqru okumaya bsladim.. anladim ki bu dünyada onun kdar bni seven yok.. ben o qünden snra kimseye icten sarilmadim. hicbi arkadasimi eve cqiripta uzun uzadiya konusmadim.. kimseye derdimi anlatmak istemiyorum..
benim sert olduqumu söyleyenler;
bnim icim ne cok yaniyor biliyor musunuz.. bnim canimin parcasi bna kirqin qitti.. biliyorum ki bna belli etmezdi ama kalbi kirikti.. onunla vedalasamadim.. derdimi kimseye anlatamadim.. herseyin deqerini bilmek hayati dolu dolu yasamak lzim ama bnim aklimda hep kankam var..
sna hep'dünyayi biz mi kurtaricaz' dediqimde 'sen niyetini ii yönde tut kankam hic dqilse snin dünyan qüzel olur' deyisini özledim Ezqimm..

2En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Paz 5 Nis. 2009 - 9:27

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

uzun ama deger yanii

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

3En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Paz 5 Nis. 2009 - 17:09

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

Allahım sana sabır versin Diclem
işin gerçekten çok zor ama şunu unutma
arkadaşın sana küs ya da kırgın olarak gitmemiştir
sen içini ferah tut
kendin ve dostun için yaşa ;)

http://www.ismailykfanboard.net

4En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Paz 5 Nis. 2009 - 20:53

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

cnm çok üzüldüm yaa aglama aglama ne olur üzme kendini aglama

5En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Ptsi 6 Nis. 2009 - 9:26

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ALLAHIM SABIR VERSIN CANISI

6En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Salı 7 Nis. 2009 - 11:59

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yorum ypan arkadslar sqolun..
muminem insalah dediqin qbidir..
sexmaCm üzüLmemeye caLisiorm ama bi yrde patlak vriyor hep..
sqol ayse ablam.. insaLah hePimizin ihtiyaci var sabira..

7En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Çarş. 8 Nis. 2009 - 12:08

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Üzme kendini Bakarsın Her Şey Düzelir Gülümseme....

8En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Çarş. 8 Nis. 2009 - 16:17

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sqoL emre kndimi üzersem hayatimin daa cok zorLasacaqini biLiyorum ( =

9En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Çarş. 8 Nis. 2009 - 23:24

Körfez41

Körfez41
BanLı Üye
BanLı Üye

hayırlısı olsun canım

10En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Perş. 9 Nis. 2009 - 12:28

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sqoLasn ( =

11En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Perş. 9 Nis. 2009 - 23:28

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

HayirLisi ardinda kaLanLarin degerini biLirsin umarim ! üzme kendini

12En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Cuma 10 Nis. 2009 - 0:49

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

merak etme zeynosum ardimda kalanlar ((özellikle de sen)) bnim icin cok deqerli..

13En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Cuma 10 Nis. 2009 - 12:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

qünes_qözLü demiş ki:merak etme zeynosum ardimda kalanlar ((özellikle de sen)) bnim icin cok deqerli..
tmm meLegim o zaman sende benim icin çok degerLisin Gülümseme sheqer

14En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Cuma 10 Nis. 2009 - 16:27

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yirim sni bitanem bnim ii ki varsin ii ki tanimisim sni

15En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Cuma 10 Nis. 2009 - 16:29

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

qünes_qözLü demiş ki:yirim sni bitanem bnim ii ki varsin ii ki tanimisim sni
aynen askom

16En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim C.tesi 11 Nis. 2009 - 11:41

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

asqon kurban oLsn sna ( =

17En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Paz 12 Nis. 2009 - 21:01

gizmo_12

gizmo_12
BanLı Üye
BanLı Üye

üzülme ya

18En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Ptsi 13 Nis. 2009 - 17:38

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sqolasinda söLeyince cok koLay oLuyor üzüLme demesi..

19En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Perş. 16 Nis. 2009 - 19:47

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Exorcism demiş ki:
Üzme kendini Bakarsın Her Şey Düzelir Gülümseme....

İNŞ.

20En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Perş. 16 Nis. 2009 - 19:51

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ay kıyamam cnm ya aglama üzme kendini eminim o senin sevgini hissediyordur üzülme cnm

21En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Paz 19 Nis. 2009 - 19:10

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

in$aLah öLedir ..

22En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim C.tesi 25 Nis. 2009 - 21:43

ismailykgirl

Gelişmiş YK'Cı

aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

ALLAH SABIR VERSIN CNM aglama

23En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim C.tesi 30 Mayıs 2009 - 14:32

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sqolasin insalah

24En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Ptsi 8 Haz. 2009 - 19:39

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

MÜMİNE YK demiş ki:
aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

Allahım sana sabır versin Diclem
işin gerçekten çok zor ama şunu unutma
arkadaşın sana küs ya da kırgın olarak gitmemiştir
sen içini ferah tut
kendin ve dostun için yaşa
;)

25En Değerlimi Kaybettim Empty Geri: En Değerlimi Kaybettim Çarş. 17 Haz. 2009 - 14:13

swimli_chatlaq

swimli_chatlaq
Yeni Yk'Cı

üzme kendini yha beelki de dediği gibi kırılmamıştır sana hem o snn geröek dostunmuş gerçek dostlar asla kırılmazlar anlarlar birbirlerinin derdinden

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-

» Kendimi Kaybettim