İsmaiL YK [Şanlıurfa Konseri] 03.04.2009 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmaiL YK [Şanlıurfa Konseri] 03.04.2009 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmaiL YK [Şanlıurfa Konseri] 03.04.2009

+3
yk'cı fıstık
Mavi_Kiyamet
Emine Yurtseven Kural
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmaiL YK [Şanlıurfa Konseri] 03.04.2009 Empty İsmaiL YK [Şanlıurfa Konseri] 03.04.2009 Perş. 2 Nis. 2009 - 22:26

Emine Yurtseven Kural

Emine Yurtseven Kural
İyİ YK'Cı

İSMAİL YK 03 NİSAN'DA ŞANLIURFA'DA

Şanlıurfa'da Yaşar Gurup iş yerlerinden Tekno Center, açılışlarının 1. yılında ünlü popcu İsmail YK'yı Şanlıurfa'ya getiriyor.

Şanlıurfa'da özellikle elektronik araçlar satan büyük firmaların başında yer alan Yaşar Gurup kuruluşu Tekno Center olarak mağazalarının açılışının 1. yılında Şanlıurfa halkına güzel bir eğlence tertiplemeyi planladıklarını belirten Tekno Center Genel Müdürü İsmail Yaşar, "Açılışımızın yıl dönümünde Şanlıurfalı hemşerilerimize ve değerli müşterilerimize bir jest olsun istedik.Bunu da daha önce Güneydoğu'ya hiç gelmemiş olan İsmail YK'yı Şanlıurfa'ya getirmeyi planladık.Gençlerin sevgilisi ünlü sanatçı İsmail YK'yı Şanlıurfa'ya davet ettik.Kapalı Spor salonunda Cuma günü konser verecek.Hemşerilerimizin ve müşterilerimizin güzel vakit geçireceklerini umuyoruz.Biliyorsunuz ki Şanlıurfa hep büyük organizasyonlar da hep geride kaldığından dolayı Şanlıurfa halkı büyük bir ilgi gösteriyor". diye konuştu.

http://www.ismailyk.com

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

$anLiurfadaki YkciLar çok $an$Lisiniz aglama aglama

yk'cı fıstık

yk'cı fıstık
Süper YK'Cı

offffffffff aglama
bugünnnnn ama ben gidemiomm aglama aglama aglama

aynuryk

aynuryk
BanLı Üye
BanLı Üye

canım benim yhaa çok üzuldum senin adına inşallah başka sever qürursun...ykcı fıstık ..

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

teşekürler gidicek arkadaşlara eğlenceler diliyorum benim yerimede eğlenin ddd yk cı fıstık üzülme kız görürsün işallah bigün bende 27 marttaki konsere gitcektim ama iptal oldu napalım nasip kısmet işallah bigün ismaili görmeye rabbim hepimize nasip eder

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ne güzel Allahım yaa,ama ben orda olamayacam aglama
teşekkürler

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrrrrr

http://www.ismailykfanboard.net