esracelik42 demis ki:
tsk ederim cnmÇOK TATLISIN SOAL
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
tsk ederim cnmÇOK TATLISIN SOAL
aynen dönerimi fazla yiyolar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]...XxİsMoCeLLxX... demiş ki:Yaa Neden Bu Güzel Kızlar TÜrkiye Dışı Oluyo :D Bomba Resimlerr CN.. :
nikimi7kedi demis ki:
...XxİsMoCeLLxX... demiş ki: Yaa Neden Bu Güzel Kızlar TÜrkiye Dışı Oluyo :D Bomba Resimlerr CN.. :
aynen dönerimi fazla yiyolar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aynen dönerimi fazla yiyolar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
<tr><td class=quote>
<table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td align=left>...XxİsMoCeLLxX... demiş ki:</TD></TR>
<tr><td class=quote align=left>Yaa Neden Bu Güzel Kızlar TÜrkiye Dışı Oluyo :D Bomba Resimlerr CN.. :</TD></TR></TABLE>
nikimi7kedi demis ki:
_________________</TD></TR></TABLE>
yok ya o bneim kendii guzellim ya sende pek doner yemeye sevmem benne demessinmireme göredöner ben isem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kral da benim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son miremyk tarafından Ptsi 4 Mayıs 2009 - 10:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
miremyk demiş ki:az ye biraz habidi gırtlar hobidi gırtlar yiyosun gövdeni büyütüyosun ben yemedim dion sonra [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yee yoo
</SPAN>
<table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td>Alıntı:</TD></TR>
<tr><td class=quote>
<table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td align=left>...XxİsMoCeLLxX... demiş ki:</TD></TR>
<tr><td class=quote align=left>Yaa Neden Bu Güzel Kızlar TÜrkiye Dışı Oluyo :D Bomba Resimlerr CN.. :</TD></TR></TABLE>
nikimi7kedi demis ki:
_________________</TD></TR></TABLE>
yok ya o bneim kendii guzellim ya sende pek doner yemeye sevmem benne demessinmireme göredöner ben isem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kral da benim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
<tr><td class=quote>
<table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td align=left></TD></TR>
<tr><td class=quote align=left></SPAN>
<table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td>Alıntı:</TD></TR>
<tr><td class=quote>
nikimi7kedi demis ki:
aynen dönerimi fazla yiyolar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR></TABLE>
yok ya o bneim kendii guzellim ya sende pek doner yemeye sevmem ben </TD></TR></TABLE>ne demessinmireme göredöner ben isem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kral da benim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</TD></TR></TABLE>
miremyk demiş ki: |
</SPAN> <table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td>Alıntı:</TD></TR> <tr><td class=quote> <table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td align=left></TD></TR> <tr><td class=quote align=left></SPAN> <table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td>Alıntı:</TD></TR> <tr><td class=quote> <table cellSpacing=1 cellPadding=0 width="90%" align=center border=0><tr><td align=left>...XxİsMoCeLLxX... demiş ki:</TD></TR> <tr><td class=quote align=left>Yaa Neden Bu Güzel Kızlar TÜrkiye Dışı Oluyo :D Bomba Resimlerr CN.. :</TD></TR></TABLE> nikimi7kedi demis ki: aynen dönerimi fazla yiyolar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR></TABLE> yok ya o bneim kendii guzellim ya sende pek doner yemeye sevmem ben </TD></TR></TABLE> ne demessin mireme göre döner ben isem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kral da benim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ |
En son Nickimi7kedi tarafından Salı 2 Haz. 2009 - 5:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tsk cnm$ !!!! Güzelmişsin Kız Tü Tü Nazar Değmesin !!!! $ InsaLLah
miremyk demiş ki:bende seninkindeen bisey anlamadim emre
al benden de o kadarben anadıysam arab olim
miremyk demiş ki:Nikimi7Kedi demis ki:
al benden de o kadarben anadıysam arab olim
biras daha aciklayaci yazar misisn da anlayamiyorumnörüyooooonuzzz gıı
miremyk demiş ki:Nikimi7kedi demis ki:
miremyk demiş ki:Nikimi7kedi demis ki:
sqoL mir0$ paylasimin icin aLLah svdiqine bqisLasin cnim ( =
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4