Demetle Görüsmüyecegim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Demetle Görüsmüyecegim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Demetle Görüsmüyecegim

+5
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
sivaslı_yaren
betül yurtseven
merweyk
Mavi_Kiyamet
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Demetle Görüsmüyecegim Empty Demetle Görüsmüyecegim Salı 31 Mart 2009 - 0:58

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Demet'le Görüşmeyeceğim Şarkıcı Alişan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eskiden sıkı dost olduğu Demet Akalın’la bir daha görüşmeyeceğini açıkladı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yaz aylarında önce beach'te kebap yedi diye Demet Akalın tarafından çekilen telefon mesajında 'Sen ne biçim bir hayvansın' yazdığı ortaya çıkmış ve ikili arasında gerginlik yaşanmıştı. İkili arasındaki bu gerginlik Demet Akalın'ın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Onu sosyeteye sokmaya çalışıyorum ama o gidip beach'te kebap yiyip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kıroluk yapıyor' sözleriyle devam etmişti. Alişan'ın yeni kız arkadaşını merak eden Akalın'ın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgilileri dışarıda yemeğe davet etmesi ve yemek paralarını da Alişan'a ödetmesi arkadaşlığın sonunu getirdi.

2Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Salı 31 Mart 2009 - 8:59

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hmm teşkkrler canm saolasın haber için....

3Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Salı 31 Mart 2009 - 12:09

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ya şu demet iyi hoşta şu ağzınıda bi tutabilse ah...
Alişanın yerinde ben olsam bende görüşmezdim...
Teşekkürler canım saol haber için

4Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Çarş. 1 Nis. 2009 - 21:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:hmm teşkkrler canm saolasın haber için....
rica canimmm

5Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Çarş. 1 Nis. 2009 - 21:35

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

betül yurtseven demiş ki:Ya şu demet iyi hoşta şu ağzınıda bi tutabilse ah...
Bu Kadin agzini tutsada konu$mazdim ben ddd
rica canim Gülümseme

6Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Perş. 9 Nis. 2009 - 6:32

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

kadın arkadaşıyla bile kötü olduya insan biraz ağzını tutar bari arkadaşına sataşma Allah akıl fikir versin bu kadında ayrı bi olay ya

7Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Perş. 9 Nis. 2009 - 23:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sivaslı_yaren demiş ki:kadın arkadaşıyla bile kötü olduya insan biraz ağzını tutar bari arkadaşına sataşma Allah akıl fikir versin bu kadında ayrı bi olay ya
aynen canim ddd

8Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Cuma 10 Nis. 2009 - 6:26

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
sivaslı_yaren demiş ki:kadın arkadaşıyla bile kötü olduya insan biraz ağzını tutar bari arkadaşına sataşma Allah akıl fikir versin bu kadında ayrı bi olay ya
aynen canim ddd

Katılıyorum size.Bu kadına sinir oluyorum çok patavatsız ve küstah birisi.Kendini beğenmiş karga ne olacak.İnsan biraz hoşgörülü ve mütevazı olur ama nerde....

9Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Cuma 10 Nis. 2009 - 18:25

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Bencedee ddd

http://www.ismailykfanboard.net

10Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Cuma 10 Nis. 2009 - 23:33

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

aysegulYK demiş ki:

Bencedee ddd
Aynen haha

11Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Paz 12 Nis. 2009 - 20:57

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

demet sanatından müzikte çok magazın ve aşk hayatıyla ekranda onu hiç farklı bir haberle tvde görmedım ..

Alişan çok iyi yapıyor bence kanka olmaları hataydı böyle saçma insallarla işi olmasın bence demete yazık oldu alişan gibi birini kaybeti çok yazık

çok tşkr saol cnm

http://www.ismailykfanboard.net

12Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Çarş. 15 Nis. 2009 - 13:41

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet ağzına bir türlü sahip olamıoo

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

13Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Perş. 16 Nis. 2009 - 21:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:demet sanatından müzikte çok magazın ve aşk hayatıyla ekranda onu hiç farklı bir haberle tvde görmedım ..

Alişan çok iyi yapıyor bence kanka olmaları hataydı böyle saçma insallarla işi olmasın bence demete yazık oldu alişan gibi birini kaybeti çok yazık

çok tşkr saol cnm
rica canisi

14Demetle Görüsmüyecegim Empty Geri: Demetle Görüsmüyecegim Perş. 16 Nis. 2009 - 21:48

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

Ya kadın hem sevgilisiyle hemde alişanla bariştı...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]