Büyük Ödülü Kazandilar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Büyük Ödülü Kazandilar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Büyük Ödülü Kazandilar

+2
merweyk
Mavi_Kiyamet
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Büyük Ödülü Kazandilar Empty Büyük Ödülü Kazandilar Salı 31 Mart 2009 - 0:45

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Büyük ödülü kazandılar

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Yabancı Gelin" cumartesi akşamı yayınlanan final bölümüyle sona erdi.

FİNAL GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR
Yarışın sonunda büyük ödülü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uzun zamandır favori gösterilen Halim-Guelioussia çifti kazandı. Bülent Ersoy'un şarkılarıyla renk kattığı final gecesinde heyecan doruktaydı. Erkeklerde birinci olan Halim ile evlenmeye karar verdiği Guelioussia[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gecenin sonunda 100 bin liralık ödülün sahibi oldu. Çift[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ailelerini de canlı yayında tanıştırarak nikah yolunda ilk adımı attı.

2Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Salı 31 Mart 2009 - 9:00

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok sewindim yaa onların kazanmasına bence hiçte yapmacık değillerdi hepsi süper insanlar... hayırlı olsunn..
saolasın canımmmmm

3Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Çarş. 1 Nis. 2009 - 21:42

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:çok sewindim yaa onların kazanmasına bence hiçte yapmacık değillerdi hepsi süper insanlar... hayırlı olsunn..
saolasın canımmmmm
aynen canim bencede
rica bitanem

4Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Perş. 2 Nis. 2009 - 8:46

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bencede onların kazanması iyi oldu...ben onlarda çok ağlamıştım kazansın diye tşkler zeynoşumm

5Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Perş. 2 Nis. 2009 - 22:26

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yeşilli demiş ki:bencede onların kazanması iyi oldu...ben onlarda çok ağlamıştım kazansın diye tşkler zeynoşumm
kiyamam sana rica canim

6Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Perş. 9 Nis. 2009 - 6:22

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

iyike onlar kazandı hakettiler çünkü saol haber için

7Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Perş. 9 Nis. 2009 - 22:06

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sivaslı_yaren demiş ki:iyike onlar kazandı hakettiler çünkü saol haber için
rica ederim

8Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Cuma 10 Nis. 2009 - 18:30

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Cok yakisiyorlardii bence superdii programm haketiler bencee insallah evlenirler de mutrlu olurlarr

http://www.ismailykfanboard.net

9Büyük Ödülü Kazandilar Empty Geri: Büyük Ödülü Kazandilar Paz 12 Nis. 2009 - 21:03

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

türk erkeklerıde alem yha türk kadınları neylerıne yetmıyorda yabancılarla evlenıyorlar .. emınım ki 1 ay hatta daha kısa sürede ayrılırlar ee kazandılar parayı paylaşıp ayrılırlar .. hiç biri gerçekten evlılık için gelmemştı çünkü yarışmaya

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-