Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında

+12
Tatli_Bela
sivaslı_yaren
BiRGüL_YK54
MÜMİNE YK
EBRU AYDIN
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Nickimi7kedi
Mavi_Kiyamet
**ŞeYmA**
-Seda YK-
RIDVAN-YK58
SoundTracK
16 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Ptsi 30 Mart 2009 - 11:01

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Sitede Bazı Üyeler Yorumlara (tşk,iiii,slm.çok teşekkorone .vs) Gibi Saçma Sapan Yorumlara Msj Yazan Arkadaşlarım Var .Duyurularda Bu Konu Var Ama Ben Yine Bi Hatırlatayım Dedim.Defalarca Uyarmama Rağmen Yine Aynısını Yapıyorlar.
; Özellikle Kendi Konularımda Yazıyorlar ..Özellikle Şu Kelime Çok Sinirimi Bozdu sinirli ;

kardesım suna lınkı koyuın adamın asbını bozmayın..

Şimdilik Bu Olayı Es Geçtim Ama Bidaha Bu Arkadaşlarım Bunları Tekrarlarsa Affetmicem..

Bu Yorumumları Yazan Arkadaşlarıma Duyrulur..

Lütfen Emeğe Saygınız Olsun ..
Herşey Sizler İçin Arkadaşlar ..
Bunu Unutmayın.Biz Sizler İçin Çalışıyoruz..

SAYGILARIMLA...

En son MÜSLİM_YK67 tarafından Salı 31 Mart 2009 - 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi

2Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Ptsi 30 Mart 2009 - 11:34

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Vallahi Müslim'e Hak Vermemek Mümkün Değil !!!

O Dosyalarla İsterse Uğraşmayabilir,Ben de İstesem Video Paylaşmayabilrim Ama Bunlar Sizin İçin Arkadaşlar...Emeklere Saygı Lütfen Bu Konuda Adminlerin de Affı Yoktur !!!

http://www.ismailykfanboard.net

3Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Ptsi 30 Mart 2009 - 11:38

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ya evet Ya bende sinir oluyorum ! Arkdaslar Eger bir üye konu açmışsa kendi yorumunuzu da katın diyorum herkes değil ama TŞK , SAOL , gibi sözacükler yazmayın yaa ! kendi yorumlarınızıda katın lütfen ! müslimin yorumunuda katılıyorum !

4Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Ptsi 30 Mart 2009 - 11:54

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

KONUŞ BE ARKİM KİM TUTAR SENİ BEE ddd VALLA DOGRU EMGE SAGYI LÜTFEN İKİSATIR Bİ ŞEY YAZMAK ÇOK ZOR DEGİL ddd

5Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Ptsi 30 Mart 2009 - 20:48

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

VaLla hak veriyorum size benim konumdada canimyk arkadasimiz tsk yazardi önceden ö.m attim ama ben tek öyLe yazmasin diye öbür arkadasLardanda aynisini istiyorum Lütfen aLLah askina biz konu ekLeyince konuyu anLayin okunucaksa okuyun dinlenecekse dinleyin sonra yorumunuzu yapin okumadan yada dinLemeden ettiginiz tskLer bizim icin hiçtir ...Son Sözüm Lütfen Tek Tsk etmeyin Dü$ünceLerinizide Yazin Gülümseme

6Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 0:38

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

HElal olsun Be Dediği giibi BEnde Dersem BEnide Banlayın...

7Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 6:47

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

RIDVAN-YK58 demiş ki:Vallahi Müslim'e Hak Vermemek Mümkün Değil !!!

O Dosyalarla İsterse Uğraşmayabilir,Ben de İstesem Video Paylaşmayabilrim Ama Bunlar Sizin İçin Arkadaşlar...Emeklere Saygı Lütfen Bu Konuda Adminlerin de Affı Yoktur !!!
çok haklısın rıdvan kardeşim.ben istersem o müziklere emek harcamam .sen istersen yapptğın videolara emek harcamazsın.biz sadece emeğe sagı istiyoruz.. şunu untmayınarkadaşlar biz herşeyi sizler için yapıyoruz .

8Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 6:55

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:VaLla hak veriyorum size benim konumdada canimyk arkadasimiz tsk yazardi önceden ö.m attim ama ben tek öyLe yazmasin diye öbür arkadasLardanda aynisini istiyorum Lütfen aLLah askina biz konu ekLeyince konuyu anLayin okunucaksa okuyun dinlenecekse dinleyin sonra yorumunuzu yapin okumadan yada dinLemeden ettiginiz tskLer bizim icin hiçtir ...Son Sözüm Lütfen Tek Tsk etmeyin Dü$ünceLerinizide Yazin Gülümseme

Katılıyorum size çok doğru söylüyorsunuz.....

9Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 12:33

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Hiç Bir Emeğin Karşılıgı Tesekkür Kelimesi Kadar Basit Değildir..Biz Bu Lafı Bile Duymakta Zorlanıyoruz..
Son Uyarı Konusu Olsun.. !!

Böyle Konulara Gereksinim Duymamızın Sebebi Emek Hırsızlarıninda Aramızda Olması !!

http://www.ismailyktv.ile.biz

10Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 14:25

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

konuların açılma amacı bizleri bilgilendirmek güzel vakit geçirmemizi sağlamak
bence konulara arkadaşlar kendi yorumlarınıda katmalı
tabi okuyorlarsa Annadın
dikkat ediyorum bir üye bir bölümde her dakikada mesaj yazmış bazı konular uzun oluyo ben anlamıyorum nasıl dsakikada okuyup cevap yazıyorlar
bence teşekkürler sağol gibi yazılar mesaj sayısını yükseltmek için yazıllıyor
üyeler kendi yorumlarını katsa işin özü ortaya çıkıcak
lütfen dikkat arkadaşlar

11Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 16:24

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

MÜMİNE YK demiş ki:
tabi okuyorlarsa Annadın
dikkat ediyorum bir üye bir bölümde her dakikada mesaj yazmış bazı konular uzun oluyo ben anlamıyorum nasıl dsakikada okuyup cevap yazıyorlar
lütfen dikkat arkadaşlar

hakLisin müminem Ben Yeni Konu EkLemi$tim Tamam mi 1 Hikayeyi Insan NasiL 1 Dk da okur anLayamiyorum Lütfen actigimiz konulara hic bakmiyorsaniz yorumLariniz Sizde KaLsin ...Okumadan Bakmadan Yorum YapanLar KendiLerini çok iyi biLiyorLar ...

12Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Salı 31 Mart 2009 - 16:38

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hepsinizzz haklısınızzz bnde katılıyorumm size gerçektenn yorum yapınn ve bizz o yorumları tartışalımm konuşalımm

yorumunuzu katmassanızz konu orda kapanır gider

13Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Çarş. 1 Nis. 2009 - 19:10

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

evet arkadaşlar katılıyorum sizee

14Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Çarş. 1 Nis. 2009 - 19:15

Tatli_Bela

Tatli_Bela
Gelişmiş YK'Cı

haklisiniz arkadaslar...
cok kisi cok emek veriyor hersey de bizler icin
herkeze tsk lerrr emeginize saglikk....katiliyorum...size...

http://www.ismailyk.all-up.com

15Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Perş. 2 Nis. 2009 - 7:48

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

MÜMİNE YK demiş ki:
tabi okuyorlarsa Annadın
lütfen dikkat arkadaşlar
Onlar Mesaj Sayısını Yükseltse Bile Bişey Farketmez...

Üyeleri Uyarın..Yine Aynı Şeyi Yaparlarsa Bende Gerekeni Yaparım !

http://www.ismailyktv.ile.biz

16Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Paz 5 Nis. 2009 - 10:04

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Tatli_Bela demiş ki:haklisiniz arkadaslar...
cok kisi cok emek veriyor hersey de bizler icin
herkeze tsk lerrr emeginize saglikk....katiliyorum...size...
hey allahım ya ..... all işte böyle uyarıkcasın haha
yav biz burda tşkl ve i slm ve ya baş v.b. kulanılmaması için hakkında konu acıyoz sen burda yaptıgına bak lutfen kurallara uyalım.. Gülümseme

17Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Paz 12 Nis. 2009 - 1:17

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

uyari icn sqolun e tabi o kdar emeqiniz var kuru kuru tesekür oLamaz bnun karsiLiqi..
bn dikkat etmeye cLisiorm ama bzi arkadsLar knuyla alakasi olmayan scma sapan seyler yazioLar onlarinda önLenmesi ii oLur..

18Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Ptsi 13 Tem. 2009 - 11:40

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

Mavi_Kiyamet demiş ki:VaLla hak veriyorum size benim konumdada canimyk arkadasimiz tsk yazardi önceden ö.m attim ama ben tek öyLe yazmasin diye öbür arkadasLardanda aynisini istiyorum Lütfen aLLah askina biz konu ekLeyince konuyu anLayin okunucaksa okuyun dinlenecekse dinleyin sonra yorumunuzu yapin okumadan yada dinLemeden ettiginiz tskLer bizim icin hiçtir ...Son Sözüm Lütfen Tek Tsk etmeyin Dü$ünceLerinizide Yazin Gülümseme

aynen aşkoma katılıyorum tşk ne yaa Dağınık

19Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Empty Geri: Sitede Yazılan Yorumlar Hakkında Çarş. 19 Mayıs 2010 - 11:48

*ÇATLAK_YKCI*

*ÇATLAK_YKCI*
Yeni Yk'Cı

sana katlyorumcanım haklsn

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-