[ En Büyük Acım Seni Kaybetmek Oldu Aşkım!! En büyük acım seni kaybetmekti gülüm sen gittin gideli ben ölü gibiyim gülüm sen olmayınca gülüm benbir hiçim sensiz bu dünya çekilmiyor be gülüm ========================= Snsizlik canıma tak etti gülüm sensizlik beni yaktı yıktı gülüm sen kollarımda ölünce gülüm ben o an öldümüştüm gülüm ========================== Ogün keşke ben ölseydim senin yerine gülüm Sen yaşasaydın benim yerime gülüm Ben sensiz yaşarken hergün ölüyorum gülüm Artık sensizlikten bıktım gülüm ========================== Ben hayattan bıktım gülüm ben sensiz yaşamaktan bıktım gülüm ben ben sensiliğe dayanamıyorum gülüm sensizlik ölümdende beter gülüm ========================== sen birkere öldün kurtuldun gülüm ben sensiz bu hayatta bir kere değil gülüm ben sensiz olduğum hergün ölüyorum gülüm ben hergün ölüyorum gülüm =========================== Artık bıktım gülüm bıktım sensizliğe dayanamaz oldum gülüm bu dünya'da sensiz yaşamak zulüm gülüm dayanamıyorum artık gülüm dayanamıyorum =========================== sensizliğe dayanamıyorum gülüm kimseye'de anlatamıyorum gülüm içimde ki büyül acıyım gülüm yani seni anlatamıyorum gülüm =========================== Bıktım artık sensiz yaşamaktan gülüm sensiz nefes almaktan bıktım gülüm gözlerimi her sabah açarken gülüm seni aramaktan bıktım gülüm =========================== Seni toprağa verirken gülüm bende o toprağa girmek istedim gülüm seni kaldırıp ben girmek istedim gülüm o toprağın altında ben olmak isterdim gülüm =========================== BIKTIM GÜLÜM BIKTIM TÜKENDİM GÜLÜM YORULDUM HAYATTAN GÜLÜM BEZDİM HAYATTAN GÜLÜM SEN OLMAYINCA BU HAYATTA GÜLÜM BEN ARTIK YAŞAMAKTAN BIKTIM GÜLÜM BIKTIM BIKTIM BIKTIM BIKTIM BIKTIM BIKTIM SENSİZ YAŞAMAKTAN BIKTIM GÜLÜM BEKLE BENİ GÜLÜM YAKINDA GELİCEM YANINA GÜLÜM GELİCEM YAKINDA YANINA GÜLÜM |
Join the forum, it's quick and easy