Hadise Nin Gizli Aşkı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hadise Nin Gizli Aşkı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hadise Nin Gizli Aşkı

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hadise Nin Gizli Aşkı Empty Hadise Nin Gizli Aşkı C.tesi 28 Mart 2009 - 10:32

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eurovision temsilcisi Hadise'nin ünlü bir futbolcuyla aşk yaşadığı iddia edildi.

Hadise yeni bir aşka mı yelken açtı. Eurovision temsilcisi Hadise'nin ünlü bir futbolcuyla aşk yaşadığı iddia edildi. Genç şarkıcının İspanya'nın Recrativo-Huelva futbol takımında olan, Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin'le sık sık görüştüğü konuşuluyor. İBİZA’DA ÖZGÜR AŞK İki sevgilinin ilişkisinin geçen yıl başladığı ve Ersen Martin'in Hadise'ye evlilik teklif ettiği de gelen bilgiler arasında. Cezalı olduğu için kadroda yer almayan genç futbolcunun, Hadise’nin Nürnberg konseri sırasında sevgilisiyle el ele gezme fırsatı bulduğu da söyleniyor. İki sevgilinin fırsat buldukça İbiza Adası'nda aşklarını özgürce yaşadıkları da ileri sürüldü. Ersen Martin, Hadise'yle ilgili "O beğendiğim bir sanatçı, ikimiz de gurbetçiyiz, hepsi bu" derken, Hadise ise "Eurovision için çok yoğun çalışıyorum, aşka vaktim yok. Annemi bile bir aydır görmedim" yorumunda bulundu

2Hadise Nin Gizli Aşkı Empty Geri: Hadise Nin Gizli Aşkı C.tesi 28 Mart 2009 - 11:18

hAmi YK

hAmi YK
BanLı Üye
BanLı Üye

Biliyordum Ama Yinede Saol ;)

http://ismailyk.yetkinforum.biz

3Hadise Nin Gizli Aşkı Empty Geri: Hadise Nin Gizli Aşkı C.tesi 28 Mart 2009 - 15:17

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Bu konuyu açtım Zaten Dağınık Yinede Saol Canım Gülümseme

http://www.ismailykfanboard.net

4Hadise Nin Gizli Aşkı Empty Geri: Hadise Nin Gizli Aşkı Paz 29 Mart 2009 - 17:27

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hAmi YK demiş ki:Biliyordum Ama Yinede Saol ;)
rica ederim

5Hadise Nin Gizli Aşkı Empty Geri: Hadise Nin Gizli Aşkı Paz 29 Mart 2009 - 17:27

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

-Seda YK- demiş ki:
Bu konuyu açtım Zaten Dağınık Yinede Saol Canım Gülümseme

pardon canumm görmedim rica ederim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]