Gitmeliyim Karim Bekler Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Gitmeliyim Karim Bekler Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gitmeliyim Karim Bekler

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gitmeliyim Karim Bekler Empty Gitmeliyim Karim Bekler Cuma 27 Mart 2009 - 13:18

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Ama Ben Kim Oldugunu Biliyorum

Yasli bir bey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sabah erken evinden çikmis[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yolda ilerlerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir bisikletlinin kendisine çarpmasi ile yere yuvarlanmis ve hafif yaralanmis. Sokaktan geçenler yasli beyi hemen en yakin saglik birimine ulastirmislar...
Hemsireler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adamcagizin yarasina pansuman yapmislar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kirik veya çatlak olup olmadigini inceleyeceklerini' söylemisler. Yasli bey huzursuzlanmis[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'acelesi oldugunu istemedigini' söylemis.
Hemsireler merakla acelesinin sebebini sormus.
Adamcagiz da 'karim huzur evinde kaliyor her sabah onunla kahvalti etmeye giderim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geç kalmak istemiyorum' demis.
'Karinizin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] siz gecikince merak edecegini düsünüyorsunuz herhalde' Demis hemsire.
Adam üzgün bir ifade ile 'ne yazik ki karim Alzheimer hastasi ve benim kim
oldugumu bilmiyor' demis.
Hemsireler hayretle 'madem sizin kim oldugunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvalti yapmak için kosusturuyorsunuz' demisler.

Adam buruk bir sesle 'ama ben onun kim oldugunu biliyorum' demis...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Bekler Misin?