1 Kadin Için En Güzel Cümle Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

1 Kadin Için En Güzel Cümle Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

1 Kadin Için En Güzel Cümle

+2
**ŞeYmA**
Mavi_Kiyamet
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

11 Kadin Için En Güzel Cümle Empty 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 26 Mart 2009 - 22:45

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Akşamdan kalma adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.
Zorlukla gözlerini açıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerinden doğrularak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şöyle bir etrafına bakınmış.
Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
Aspirinleri içerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]komodindeki not dikkatini çekmiş;
”Sevgilim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] erken dönerim. Seni seviyorum”.
Kalkıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
Bakmış oğlu oturmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dün gece ne oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biliyor musun? Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dün gece saat 3′ü geçiyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ardından kustun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir gözün morardı.
Adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şaşırmış vaziyette: Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]pantalonunu çıkarmaya çalıştığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni yalnız bırakın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ”BeN EvLi Bir AdAMıM” dedin.

21 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 26 Mart 2009 - 23:31

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

vayy süpermiş yaa haha saol cnm ...

31 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 26 Mart 2009 - 23:38

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

aha bu kadar basit
biz KARI MILLETI BÖYLE SAFIZ ISTE!
O ADAM SARHOS NUMARASI YAPMADIGI NE BELLI?
KIMBILIR KIMDEN GELDI KARI CAKMASIN DIYE YAPTI!
ULA BEN BU ADAMLARIN SARHOSLUGUNADA INANMAM!
BIZIMKILER IKI BIRADA MASA DEVIRIYOR!
SARHOS ROLÜ YAPIYORLAR! haha

41 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 16 Nis. 2009 - 19:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:aha bu kadar basit
biz KARI MILLETI BÖYLE SAFIZ ISTE!
O ADAM SARHOS NUMARASI YAPMADIGI NE BELLI?
KIMBILIR KIMDEN GELDI KARI CAKMASIN DIYE YAPTI!
ULA BEN BU ADAMLARIN SARHOSLUGUNADA INANMAM!
BIZIMKILER IKI BIRADA MASA DEVIRIYOR!
SARHOS ROLÜ YAPIYORLAR! haha
safiz vaLLa abLam temiz KaLpLiyiz i$te ddd

51 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 16 Nis. 2009 - 19:37

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayyyy n kadar hoş allh herkese böyle bir koca nasip etsin

AMİN

61 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 16 Nis. 2009 - 20:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

**AYŞE YK** demiş ki:ayyyy n kadar hoş allh herkese böyle bir koca nasip etsin

AMİN
amin aglama

71 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Perş. 16 Nis. 2009 - 21:58

AyNuR_Yk

AyNuR_Yk
BanLı Üye
BanLı Üye

Tşkrlr zeynom paylaşım için=)

81 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Cuma 17 Nis. 2009 - 18:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

AyNuR_Yk demiş ki:Tşkrlr zeynom paylaşım için=)
rica aynurum

91 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Salı 21 Nis. 2009 - 14:58

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

pylasima sqol askom qüzelmis

101 Kadin Için En Güzel Cümle Empty Geri: 1 Kadin Için En Güzel Cümle Salı 21 Nis. 2009 - 16:10

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

qünes_qözLü demiş ki:pylasima sqol askom qüzelmis
rica a$kom

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» 1 Kadin Giderse..