Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki

+4
şeymayk_61
Beray_İsmail_YK
böCükk
Mavi_Kiyamet
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Salı 24 Mart 2009 - 0:49

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ALLAHIM !

BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ:

Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım.
Günlük yaşamda "ben" yerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim...

BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ:

Sonsuz bir hazine gibi bitmesin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çoğalsın daha da sevdikçe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
doldursun sarsın çevremi.
Hatta düşmanlarımı da sevebileyim...

BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ:

Herkesten daha çok çalışabileyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tutsak düşmeyeyim
doğanın koşullarına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mutluluğu başkalarına da götürebileyim...

BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ:

Düşünebileyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konuşabileyim.

BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ:

İbadet edebileyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] teşekkür
edenlere;
bir şey yapmadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anımsamıyorum diyebileyim.

BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ:

İyi eş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baba[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anne[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iyi komşu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iyi arkadaş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iyi vatandaş olabileyim.

BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ:

Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için
karamsarlığa düşmeyeyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herşeyden aklanmış olarak yaşama
yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim.

BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ:

düşünebildiğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yargılayabildiğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inandığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahrolduğum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] varolduğum şu
anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim.

BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ :

Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tüm insanları seven[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsanlar ve ben de huzur içinde
olabileyim.

BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ:
Birgün yenilip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem;
bu bir düşünce ise düşüncemi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu bir adım ise ayağımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu bir uzanma ise
elimi durdurabileyim.

BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:

Sükûneti bulayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durabileyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] düşünebileyim

2Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Salı 24 Mart 2009 - 15:44

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

qüzelmis zeynosum emeqine sqlik ( =

3Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Salı 24 Mart 2009 - 16:30

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

çok güzel yazmışın

http://www.ismailyktv.ile.biz

4Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Salı 24 Mart 2009 - 16:31

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

teşekkürler

http://www.ismailyktv.ile.biz

5Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Salı 24 Mart 2009 - 22:01

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

emeğine sağlık güzeldi

6Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Çarş. 25 Mart 2009 - 15:32

xX SeNSiZLiKk Xx

xX SeNSiZLiKk Xx
Süper YK'Cı

gzllmiş tşkler...

7Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Çarş. 25 Mart 2009 - 15:37

Kömür-Gözlüm

Kömür-Gözlüm
Yeni Yk'Cı

süperrr

8Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Çarş. 25 Mart 2009 - 15:55

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

İsmailim Yk demiş ki:çok güzel yazmışın
ben yazmadim...

9Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Çarş. 25 Mart 2009 - 15:55

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

xX SeNSiZLiKk Xx demiş ki:gzllmiş tşkler...
Rica.

10Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Çarş. 25 Mart 2009 - 17:01

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürlerr cnm...

http://www.ismailykfanboard.net

11Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Çarş. 25 Mart 2009 - 17:17

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

tek kelımeyle supppperr.. amiiinnnn demek gerek bazı yerlerınde sheqer

http://www.ismailykfanboard.net

12Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Empty Geri: Bana Öyle 1 Gönül Ver Ki Perş. 26 Mart 2009 - 2:36

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

BiRGüL_YK54 demiş ki:teşekkürlerr cnm...
rica cnm Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-