İsmaiL YK [Ordu Konseri / İsmail YK, AK Parti Adayına Destek İstedi] 21.03.2009 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmaiL YK [Ordu Konseri / İsmail YK, AK Parti Adayına Destek İstedi] 21.03.2009 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmaiL YK [Ordu Konseri / İsmail YK, AK Parti Adayına Destek İstedi] 21.03.2009

+3
gamze$
şeymayk_61
Emine Yurtseven Kural
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Emine Yurtseven Kural

Emine Yurtseven Kural
İyİ YK'Cı

İSMAİL YK, AK PARTİ ADAYINA DESTEK İSTEDİ

AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Ayşe Bahar Çebi'ye destek için düzenlenen İsmail YK konseri büyük ilgi gördü.Konser sırasında yoğun kalabalık nedeniyle Ordu-Giresun karayolu kapanırken, bazı gençler yer bulamayınca ağaçlara tırmandı.

Atatürk Parkı'nda binlerce kişinin katıldığı konserde sahne alan ünlü şarkıcı İsmail YK, Ayşe Bahar Çebi için destek istedi.Gençlerin büyük ilgi gösterdiği konsere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, İl Başkanı Oktay Çanak da katıldı."Şappur Şuppur", "Bas Gaza" gibi şarkıları dillerden düşmeyen İsmail YK'nın sahneye çıkmasından önce konser alanındakilere seslenen Ayşe Bahar Çebi, Ordu'nun daha fazlasına layık olduğunu söyledi.Artık farklı bir belediyecilik anlayışı gelişmesi gerektiğini ifade eden Bahar Çebi, "Artık anneler gibi çocuklarını, sizi düşünen bir belediyecilik anlayışı olmalı.Biz çok daha fazlasına layığız.Aramızda çocuklarımız, gençlerimiz var.Onları aileleri ve anneleri gibi düşünecek bir belediyeye ihtiyaç var" dedi.

Ordu'nun artık kabuğuna sığmadığını, her anlamda daha fazlasına layık olduğunu belirten Çebi, "Neden Ordu'nun da otoparkı ve daha ucuz suyu olmasın.Gençlerimiz daha fazla konser ve eğlence istiyor.Bunu çok iyi biliyoruz.Ben sizi çok iyi anlıyorum.Bundan sonra hizmetler de, konserler de devam edecek.Geçmişte Vosvos şenliklerinin düzenleyicisiydim.Çünkü bunlara bizim ihtiyacımız var.Bunların yanı sıra mahallerimizde gençlik merkezleri olacak.Çünkü siz Ordulular çok daha iyisine layıksınız.Burada bir ablanız ve anneniz var.Ordu'da bu sahil dışında yürüyeceğiniz bir kordon olsun istemez misiniz ? Ama hepsinde önemlisi işsizlikle ilgili çalışacağız.Ordu'nun gelişmesi için çalışacağız. Bunu ablanızla annenizle yapacaksınız.Ordu artık kabuğuna sığmıyor.Bizim aklımız fikrimiz ve projelerimiz var.Bunu hep beraber yapacağız.Haydi Ordulular basın gaza, basın gaza" diye konuştu.

Bahar Çebi'nin konuşmasının ardından alkışlarla sahneye çıkan İsmail YK, Ordululara unutulmaz bir konser yaşattı.Yoğun ilgi gören konserde vatandaşlar, Ordu-Giresun karayolunu kapattı.Onlarca genç ise konser alanında yer bulamayınca ağaçlara tırmanmak zorunda kaldı.3 saat sahnede kalan İsmail YK, birbirinden güzel şarkılarıyla gençleri coşturdu.

HAKAN ALBAYRAK - ORDU / 21.03.2009

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyk.com

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

AHH ahh bende orada osaydım aglama
haber için tşkler

gamze$

gamze$
Yeni Yk'Cı