Hadise : Sevgilisinden Ayrildigini Ve $imdi Cok Mutlu Oldugunu Söyledi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hadise : Sevgilisinden Ayrildigini Ve $imdi Cok Mutlu Oldugunu Söyledi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hadise : Sevgilisinden Ayrildigini Ve $imdi Cok Mutlu Oldugunu Söyledi

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

EUROVISION TEMSİLCİMİZ HADİSE, HEM PERFORMANSI HEM AÇIKLAMALARIYLA ALMANYA’YI DA SALLADI!.. STUTGART’TA SAHNE ALAN SEKSİ ŞARKICI “SEVGİLİSİNDEN AYRILDIĞINI VE ŞİMDİ ÇOK MUTLU OLDUĞUNU” AÇIKLADI!.. TIKLAYIN!..
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=160 align=right border=0><tr><td vAlign=center align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR>
<tr><td vAlign=center align=middle></TD></TR></TABLE>

Almanya'da konser veren Hadise sevgilisinden ayrıldığı söyleyip "İyi ki bırakmışım onu" dedi.

Hadise Almanya'nın Stuttgart kentindeki Havana diskoteğinde bine yakın kişiye konser verdi. Ünlü şarkıcı, hareketli parçaları ve danş gösterisiyle izleyicilere unutulmaz bir şov sundu. Stuttgart'a ilk kez geldiğini belirten Hadise, kendisini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti.

Gençlere "aranızda sevdiğini aldatanlar var mı?" diye soran şarkıcı, "Benim de kısa bir süre öncesine kadar bir sevdiğim vardı. Ama bıraktım. Şimdi çok mutluyum, iyi ki bıraktım" diye konuştu.

Hadise, Eurovision Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği "Düm Tek Tek" şarkısına da destek istedi.

</SPAN>

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]