Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ugur Isılagı Tebrik Ederim !

+14
**ŞeYmA**
çağla ismailyk
sibel u. YK
betül yurtseven
ÖzLEm İsMaİL YK
şeymayk_61
Tatli_Bela
sivasli-kiz58
şirin_yk
ceren yk
mutsuz yk
canimyk
musti_61
asi yk
18 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! C.tesi 21 Mart 2009 - 23:11

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

arkadaşlar uğur ışılağı canı gönülden tebrik ediyorum ismail yk ve yurtseven kardeşler hakında o kadar güzel icten dürst sevecen olarak bahsetki bi yk hayranı olarak cok mutlu oldum ve ismail ykya ve yurseven kardeşlere sevgim bin kat daha fazla oldu uğur abi seni canı gönlden tebrik ediyorum ağızına ve yüreğine sağlık
Designed by (RIDVAN-YK58)

2Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 7:19

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet çok güzel bahsetti...zaten olanları içtenlikle dile getirdi... byby

3Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 10:07

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

evet ya cok guzel konustu yaa programin hic bitmesini istedim okadar guzel diki hele canli sarkiya bayildim cok guzel soyledi ismailykm

http://www.ismailykfanboard.net

4Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 10:14

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

süper bi programdaı giteemdigim için cok üzüldüm.ama 22.30 12 ye kadar izledim program kacta bitti.gıcık kadesim kapadıgı için 12 ye kadar izledimanca izledigim kadar muhtesemdiiii....

5Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 10:57

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

offffffff ben izleyemedim

6Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 11:16

şirin_yk

şirin_yk
Yeni Yk'Cı

çok güzeldi program 00:30 da falan bitti İsom o kadar tatlıydıkiiii aşık

7Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 11:44

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok gusel bi programdi yaff ismailim her zmnki gibi cok tatliydiii...

8Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 22 Mart 2009 - 18:11

Tatli_Bela

Tatli_Bela
Gelişmiş YK'Cı

evet cok güzel agirladilar ve bi cok programda yapilmayan seyi yaptirdilar sorulara cvp aldilar ismailden bence....süperdi yaa

http://www.ismailyk.all-up.com

9Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Ptsi 23 Mart 2009 - 12:34

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet gerçektennde çok iyi davrandı isoya yk kardeşlere helal olsun tebrik ederiz
ama konu yu yanış yere açmışsın Gülümseme

10Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Ptsi 23 Mart 2009 - 12:45

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewt yaa uğur abim ne güzel konuştuu

11Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Ptsi 23 Mart 2009 - 14:08

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

İki dürüst ve muhteşem insan bi aradaydı,süperdi...

12Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Salı 24 Mart 2009 - 15:23

sibel u. YK

sibel u. YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet ikitane adam gibi adam bir araya gelince e ozamanda muhtesem oluyor!!!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

13Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Çarş. 25 Mart 2009 - 14:38

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

efet ordada çok yakından ilgilendi:D

14Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Çarş. 25 Mart 2009 - 14:41

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

betül yurtseven demiş ki:İki dürüst ve muhteşem insan bi aradaydı,süperdi...

15Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Perş. 26 Mart 2009 - 13:54

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

EVET YA ÇOK GÜZEL KONUŞTU

16Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Cuma 3 Nis. 2009 - 7:49

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

evet ya gercekten cok güzel bi programdı adam başarılı insana başarılı diyor inkar etmiyor uğur ışılağı bende tebrik ediyorum bu yüzden

17Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 5 Nis. 2009 - 0:10

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yorumlarınız icin teşekürler

18Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Paz 12 Nis. 2009 - 12:10

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

canimyk demiş ki:evet ya cok guzel konustu yaa programin hic bitmesini istemedim okadar guzel diki hele canli sarkiya bayildim cok guzel soyledi ismailykm

aynenn

http://olumuneykci.blogcu.com

19Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Çarş. 1 Tem. 2009 - 8:36

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

sivaslı_yaren demiş ki:evet ya gercekten cok güzel bi programdı adam başarılı insana başarılı diyor inkar etmiyor uğur ışılağı bende tebrik ediyorum bu yüzden
evet ama bazıları başırılı olan insanları cekemiyorlar bu alemde tek sanatcı ismail yk benim icin

20Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Empty Geri: Ugur Isılagı Tebrik Ederim ! Çarş. 1 Tem. 2009 - 8:42

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

o programdan muhtem bir tat aldım kaç kere tekrarını izledim haha haha süperdi....

aynı dili konuşuyordular ve gayette güzel anlaştılar haha haha birde ykm o programda diğer programlara göre daha çok kendini ifade edbildi bana öyle geldi. öpücük öpücük

uğur abiye teşkkrlerr,sağolsun ...çok gzeldii

http://www.melankolikdamlalar.tk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Kaba Erkekten Nefret Ederim