Sibel Can Boşanıyor! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sibel Can Boşanıyor! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sibel Can Boşanıyor!

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sibel Can Boşanıyor! Empty Sibel Can Boşanıyor! C.tesi 21 Mart 2009 - 0:11

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
8 yıllık evlilikleri boyunca haklarında pek çok kez 'Boşanıyorlar'dedikodusu çıkan assolist Sibel Can ile işadamı Sulhi Aksüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu defa kesin kararlı. Çift[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yakında boşanma davası açacak. Assolist Sibel Can[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eşi Sulhi Aksüt'ten boşanıyor. 8 yıllık evlilikleri boyunca haklarında defalarca ayrılık dedikodusu çıkan Sibel Can ile Sulhi Aksüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçtiğimiz günlerde boşanarak yollarını ayırma kararı aldı.
İşadamı Aksüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yakınlarına “Biz Sibel'le ayrılıyoruz. Gidin kendisiyle konuşun” diyor. Can ise[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu boşanma kararının duyulmadan tek celsede bitebilmesi için kimseyle konuşmuyor. İki ünlü isim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evlilikleri boyunca ayrılık dedikodularına aldırmadan birlikteliklerini yürütmeye çalıştı. Çift yıllar önce Can'ın tangalı fotoğrafları yayınlandığı dönemde ayrılma aşamasına geldi...
Aksüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Can'ın sahnede kapalı kıyafetler giymesi için de telkinlerde bulunuyordu. Oğlu Emir'in büyümesinin ardından Can'ın yakınlarına “Artık Sulhi ile aramızdaki bazı sorunları aşamayacağımızı hissediyorum. Ayrılmamız gerekli” dediği konuşuluyor. Beykoz Konakları'nda yaşayan Sibel Can ile Sulhi Aksüt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] araları bozuk da olsa özellikle çocukları için aynı evi paylaşıyor. Çiftin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayrılık kararının resmileşmesinin ardından Aksüt'ün başka bir eve geçeceği belirtiliyor...

2Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! C.tesi 21 Mart 2009 - 0:18

aynuryk

aynuryk
BanLı Üye
BanLı Üye

belliydi zaten saol zeynom

3Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! C.tesi 21 Mart 2009 - 8:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

aynuryk demiş ki:belliydi zaten saol zeynom
rica güLüm

4Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Paz 22 Mart 2009 - 13:01

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Boşanmıyor ! Bu Haber Yalan Diyor Kendisi Öyle Bişey Yok ! ;) Saol Yinede ;)

http://www.ismailykfanboard.net

5Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Paz 22 Mart 2009 - 22:03

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:

Kizim bak tek bu dü$üncede oLan Sensin Dağınık Kendi Fikrini Kendine SakLa ! Dağınık

6Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Paz 22 Mart 2009 - 22:06

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

tartışmayın yha ne olursa olsun yorum yapılcak

zeynep kızma cnm paylaştığın için saol emeğe saygı !!

7Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Paz 22 Mart 2009 - 22:11

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:

Rica ederim ! ;)

8Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Ptsi 23 Mart 2009 - 15:01

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
-Seda YK- demiş ki:

Kizim bak tek bu dü$üncede oLan Sensin Dağınık Kendi Fikrini Kendine SakLa ! Dağınık

ben senin kızın değilim laflarına dikkat et ! sinirli

farkındaysan saol yinede yazdım gözlerini iyice aç !

9Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Ptsi 23 Mart 2009 - 15:21

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

SEDA zeynep tamam yha niye uzatıyorsunz bukadr anlamıyorum

lütfen konuyu mahvetmeyın tartışmayın !!! sinirli

10Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Salı 24 Mart 2009 - 17:10

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yaa denizcim ben bişey demedim ki saol yinede dedim sadece haberi doğruladım o bana kızım diyo ne hakla ? ben onun kızımıyım ?

11Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Salı 24 Mart 2009 - 21:22

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

-Seda YK- demiş ki:yaa denizcim ben bişey demedim ki saol yinede dedim sadece haberi doğruladım o bana kızım diyo ne hakla ? ben onun kızımıyım ?

tmm sedacım boşver anladım kötü bişey demedın zeynep biraz sert tepki verdı neyse önemli değil ama artık tartışmayın

12Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Paz 12 Nis. 2009 - 22:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:
-Seda YK- demiş ki:yaa denizcim ben bişey demedim ki saol yinede dedim sadece haberi doğruladım o bana kızım diyo ne hakla ? ben onun kızımıyım ?

tmm sedacım boşver anladım kötü bişey demedın zeynep biraz sert tepki verdı neyse önemli değil ama artık tartışmayın
Kizim Dediigim Ki$ide bi$ey oLsa ddd Bana Kar$i kendini begenmi$Lik tasLama...bana da buLa$ma bu böyLe kaLmaz bak çekemiorum seni yeter artik !

13Sibel Can Boşanıyor! Empty Geri: Sibel Can Boşanıyor! Paz 12 Nis. 2009 - 22:15

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

NE DIYEYEK?
ALLAH KIMSENIN COCUGUNU ANASIZ BABASIZ BIRAKMASIN!BIRI BULUR KOCA GIDERI BIR KARI!
OLAN O COCUKLARA OLUYOR!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]