Mutlu Olmak İçin Üç Şey Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mutlu Olmak İçin Üç Şey Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mutlu Olmak İçin Üç Şey

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Mutlu Olmak İçin Üç Şey Cuma 20 Mart 2009 - 10:07

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

'Ben sizi hiç tanımıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der...
Ama aç ve susuz olmalısınız...
Lütfen içeriye gelin de sizlere bir şeyler ikramedeyim...' '
Evin erkeği içerde mi?' Diye sorar adamlar. 'Hayır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der kadın. Şu an evin dışında.' '
O evde olmadığı sürece bizim bu eve girmemiz mümkün değil...' diye cevapverirler.
Akşam olup kocası eve döndüğünde kadın olanları anlatır.'Peki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onlara söyleyebilir misin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der adam.
Ben evdeyim artık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu evegelebilirler...
'Kadın dışarı çıkıp bu kişileri içeri davet eder.Ama bu defa da;
'Hepimiz aynı anda içeri girmeyiz' der yaşlı adamlar......
Kadın öğrenmek ister;'Niye giremezsiniz?..
'İhtiyarlardan biri açıklar:
'Onun adı ZENGİN[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der bir arkadaşını göstererek.
Diğeri BAŞARI...
Ben ise SEVGİ...
Sonra ekler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi içeri gir ve kocanla konuş.
Hangimizi evinizde istersiniz?..'.....
Kadın içeri girip söylenenleri kocasına anlatır.
Adam duyduklarıyla neşelenerek;
'Ne güzel[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der. Madem öyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Zengin’i içeri çağıralım ve evimizi zenginlikledoldursun...
'Karısı itiraz eder; 'Canım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] niçin Başarı’yı çağırmıyoruz?
'Bu sırada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evin diğer köşesinde bulunan gelinleri konuştuklarını duyar. Koşarakgelir ve kendi fikrini söyler;
'Sevgi’yi çağırsak daha iyi olmaz mı?
Evimiz sevgiyle dolar!..'
'Gelinimizin teklifini dikkate alalım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] der adam karısına...
Dışarı çık ve bizim misafirimiz olması için Sevgi’yi davet et.'.....
Kadın dışarı çıkar ve yaşlı adamlara sorar.
Hanginiz Sevgi idi? Lütfen içeri gel ve misafirimiz ol...
'Sevgi ayağa kalkar ve eve doğru yürümeye başlar.
Fakat diğer iki yaşlı adam da onu takip ederler...
Kadın şaşırmış bir halde Zengin ve Başarı’ya sorar;
'Ben sadece Sevgi’yi davet ettim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Siz niye geliyorsunuz?' Zengin ve Başarı bir ağızdan cevap verirler:
'Eğer Zengin’i ya da Başarı’yı davet etmiş olsaydın diğer ikisi dışarıdakalırdı.
Ama sen Sevgi’yi davet ettin...
O nereye giderse biz de ardından oraya gideriz.
Çünkü nerede Sevgi varsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] orda Başari[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zenginlik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vede mutluluk vardır!..

En son Mavi_Kiyamet tarafından Cuma 20 Mart 2009 - 10:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Cuma 20 Mart 2009 - 10:08

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol canım

3Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Cuma 20 Mart 2009 - 10:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

yalancıyarim demiş ki:sağol canım
rica cnx

4Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Cuma 20 Mart 2009 - 14:24

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saoll zeyno ablammm

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

5Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Ptsi 23 Mart 2009 - 13:04

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

cadı_kız demiş ki:saoll zeyno ablammm
rica canim

6Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Ptsi 23 Mart 2009 - 19:31

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

saol

http://www.ismailyktv.ile.biz

7Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Ptsi 23 Mart 2009 - 22:33

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

İsmailim Yk demiş ki:saol
rica ederim !

8Mutlu Olmak İçin Üç Şey Empty Geri: Mutlu Olmak İçin Üç Şey Paz 29 Mart 2009 - 14:50

Kömür-Gözlüm

Kömür-Gözlüm
Yeni Yk'Cı

güzel ya emeğinize sağlık

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Mutlu Son !!!!