Kalbime Iyi Bak Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kalbime Iyi Bak Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kalbime Iyi Bak

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kalbime Iyi Bak Empty Kalbime Iyi Bak Cuma 20 Mart 2009 - 0:52

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Genç kiz feci bir hastaligin penceçsinde kivraniyordu.
Yarali kalbi artik bu dünyaya daha fazla dayanamamaya baslamisti.
Çok zengin olan ailesim tüm gazetelere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalp nakli için ilan vermislerdi...
Canini feda edecek birini ariyorlardi...
Genç kiz ise hergün hastahane odasinda biraz daha solmaktaydi.
Yine yalnizdi odasinda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözü yasli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] boynu bükük ölümü bekliyordu...
Gözlerini kapadi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu küçük odada gözyasi dökmekten bikmisti...
Yinede engel olamadi pinar gibi çaglayan gözyaslarina.
Sevdigi geldi aklina[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fakir ama onu seven sevgilisi...
Hergün ayni seyleri düsünüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anilari bir film seridi gibi gözünün önünden geçiyordu... "
Param yok ama sana verebilecegim sevgi dolu bir kalbim var" demisti delikanli...
Genç kizda zaten baska birsey istemiyordu...
Sevgiye muhtaçbiri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiginin sevgisinden baska ne isteyebilirdi ki...
Ama olmamisti iste[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dünyalar kadar olan sevgilerinin arasina[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
o lanet olasica para girmeyi bilmis[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onlari ayirmisti...
Iste paranin geçmedigi zamanlara gelmislerdi..
Ne önemi vardi artik ? Su son günlerinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdigi yaninda olsa yeterdi...
Ayriliklarindan bu yana 5 bitmeyen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çile dolu yil geçmisti...
Her günü zehir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her günü hüsran...
Ama genç kiz hep sevgisini yüreginde tasimis[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbini kimseyle paylasmamisti.
Sevdigini düsündü iste o an.. Acaba o neler yapmisti bu kadar sene boyunca..
Kimbilir kiminle evlenmis[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çoluk çocuga karismisti...
Gözlerinden bir damla yas daha damladi kurumus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bitmis ellerine.
Ellerine bakti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir zamanlar ellerinin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elerini tuttugunu hayal edip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gün saatlerce ellerini seyrederdi...
En çokta saçlarinin dökülmesine üzülüyordu. Çünkü sevdigi öpmüs[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] koklamisti onlari.
Her bir tanesi koptugunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbine bir ok daha saplaniyordu.
Kalbi yine sizlamaya baslamisti..
Belki sevdigi yaninda olsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbi bu kadar yorulup[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veda etmezdi yasama...
Zaten artik ölüm umrunda degildi genç kizin. Sevdiginden ayri yasamanin ölümden ne farki vardi ki..
Tekrar o geldi aklina... Keske keske yanimda olsa dedi.
Son bir kez elini tutsa yeterdi. Gözlerini son bir kez öpse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rahatça ebediyen gözlerini kapatabilirdi artik...
Gözleri pinar gibi çaglamaya basladi. Sevdigini son bir kez göremeden ölmek istemiyordu..
Ufakta olsa ondan bi hatirasini almadan bu dünyadan göçmek istemiyordu...
Oysa sevdigi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimbilir kiminle beraberdi...
Kendi sevgi dolu kalbinin kimseyle paylasmayi düsünmemisti bile[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama acaba o paylasmis miydi ?
Onun sevgisini silmis atmis miydi acaba kalbinden ?
Içi birden nefretle doldu. Üstüne büyük bir agirlik çöktü. Onu düsündükçe her dakikasinin
zehir olmasi artik çok daha agir geliyordu genç kiza...
Ölmek istedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] artik yasamak istemiyordu bu dünyada..
Ama sevdiginden bi hatira almadan ölmeyecegine and içmisti.
Tekrar gözlerini açti. Kimbilir belkide sevdigi onu unutmustu..
Bu düsünceler içinde derinlige daldi... Birden babasi girdi odaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kizina kalp nakli için bir gönüllü bulduklarini müjdeleyecekti.
Fakat genç kiz çoktan uykuya dalmisti..
Bir melegi andiran masum yüzü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevdiginin özleminden sirilsiklamdi...
O gece biri gözlerini dünyaya kapadi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] genç kiz ameliyata alindi.
Tekleyen ve görevini yerine getirmeyen kalbi degistirilmisti.
1 hafta sonra tekrar gözlerini açti dünyaya genç kiz.
Ama dünya daha farkli geldi ona. Sanki birseyler eksikti...
Aradan aylar geçmis genç kiz artik iyice iyilesmisti.
Ama içindeki buruklugu bir türlü atamiyordu.
Sevdigi aklina gelince kalbi eskisinden daha çok sizliyordu..
Bir kere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir kere görebilsem diye mirildandi...
Kalbi yine sizlamaya baslamisti.
Yeni kalbi onu iyilestirmisti ama nedense her gece aniden hizlaniyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
onu uykusundan uyandiriyor ve sanki yerinden çikacakmis gibi atmaya basliyordu...
Genç kiz bir anlam veremedigi bu durumu doktora anlamis[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ameliyat kolay degil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir aydan geçer demisti doktor. Aylar geçmisti ama hala ayniydi durum.
Çiçeklerinin yanina gitti. Hergün onlarla saatlerce dertlesiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaman zaman agliyordu onlarla..
En çokta kan kirmizisi gülünü seviyordu. Çünkü kirmizi gülün onun için yeri apayri idi.
Oda genç kizla beraber gülüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onunla beraber agliyordu.
Onu sevdigi gibi görüyordu genç kiz. Ve gülünü sevdigini ilk gördügünde ona hediye edecegine
dair yemin etmisti. Baska türlü paylasamazdi gülünü kimseyle...
Kapi çaldi aniden. Kapiyi açti ama kimse yoktu. Gözü yerdeki beyaz zarfa ilisti.
Yavasça egilip zarfi yerden aldi. Birden kalbi deli gibi atmaya basladi.
Ne oldugunu anlayamiyordu. Zarfin üzerinde ne bir isim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bir adres vardi. Zarfi açti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
içinden beyaz bir kagida yazilmis bir mektup çikti.
Kalbi daha hizli atmaya basladi. Onun kokusu vardi kagitta. Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun kokusu vardi.
Yilar yili özlemini çektigi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaninda olabilmek için canini bile verebilecegi sevdiginin kokusu vardi mektupta..
Basi dönmeye basladi. Koltuguna geçip oturdu yavasça.. .Kagidi açti.
Ve elleri titreyerek okumaya basladi.

" Sevgilim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senden ayrildiktan sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir kalbe 2 sevginin sigmayacagini bildigimden dolayi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ne bir kimseyi sevebildim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nede kimseye bakabildim...
Her günüm digerinden daha zor geçti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünkü her gün özlemin dahada artiyordu..
Sana kitaplari dolduracak kadar siirler yazdim. Her biri digerinden dahada hüzünlüydü.
Yazdim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okudum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] agladim... Hergün yazdim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gün okudum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senelerce agladim...
Her gece seni düsündüm sabahlara kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her gece senin yaninda olmayi istedim.
Ve her gece sensizlige lanet ettim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uykulari haram ettim kendime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sensiz olmanin acisini gözlerimden çikardim...
Ve bir gün herseyi degistirecek bir firsat çikti önüme.
Bunu firsati degerlendirmeyip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendime haksizlik edemezdim... Ve degerlendirdim...
Senden çok uzaklara gittim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki seni unuturum diye.. Ama tam tersi oldu.
Seni daha çok özlüyorum artik... Senden çok uzaklardayim belki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama yinede seni görmek için uzaklardan gelebiliyorum. Hemde her gece...
Seni seviyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seyrediyor ve egilip sen uyurken yanagina bir öpücük konduruyorum..
Bazen gözlerini açip bakiyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geldigimi bildigimi saniyorum ama yine o tatli uykuna geri dönüyorsun.
Yarin birbirimizi sevmemizin 6. senesi...
Hep ben geldim simdiye kadar senin yanina[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarinda sen gel olur mu sevgilim..
Ha[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] unutmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana hep sözünü ettigim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kalbime iyi bak olur mu ?
Çünkü gözyaslarimla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adini yazdim ona...
Seni senden bile çok seven bir sevgi var kalbinin içinde...
Unutma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kirmizi gülüde unutma olur mu ??...
Seni Seviyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanima Gelinceye Kadarda Sevecegim...

Sevgilin....

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Kalbime Kar Yagdi