Annemin Yanına Kaçacak Halim Yok Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Annemin Yanına Kaçacak Halim Yok Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Annemin Yanına Kaçacak Halim Yok

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Annemin Yanına Kaçacak Halim Yok Empty Annemin Yanına Kaçacak Halim Yok Cuma 20 Mart 2009 - 0:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Resmi büyütmek için tıklayın

.

ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] DESTEK OLDUĞU SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYİP[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'HEPATİTLE SAVAŞ GÖNÜLLÜSÜ' OLDU.. Mehmetçik Vakfı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na kadar birçok vakfa ve derneğe verdiği desteklerle takdir toplayan Beyazıt Öztürk artık hepatitle savaşacak! Viral Hepatitle Savaşım Derneği'nin (VHSD) tanıtım yüzü olmaya hazırlanan ünlü şovmen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] önceki gün Taksim'deki Marmara Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi. Dernek Başkanı Prof. Dr. İsmail Balık'ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda Öztürk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Türkiye'de dört milyonun üzerinde gizli hepatit taşıyıcısı bulunduğuna dikkat çekerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hastalığın önemine değindi.
BEN YAPTIRDIM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KORKMAYIN!
'Üç yıl önce ben de aşı yaptırdım. Korkulacak bir şey yok!'diyen ünlü şovmen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Ben iğneden ve ameliyattan korkmam ama tansiyon korkum var' diye konuştu. Öztürk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bu işi herhangi bir beklenti içinde olmadan seve seve yapıyorum ve hayatın bana verdiği bir görev olarak düşünüyorum. Diğer sanatçı arkadaşların da taşın altına elini sokması gerektiğini düşünüyorum. Konunun ciddiyetinin farkındayım.' Kampanya için başkasına aşı yapıp yapmayacağı sorulan Öztürk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Güzel bir teklif. Eğer iğne yapmayı öğrenirsem gazetecilerden başlamak üzere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kampanyaya kanımın son damlasına kadar katılırım' diye konuştu. Ünlü şovmen 'Partnerinizin hepatit virüsü taşıdığını öğrenirseniz ne yaparsınız?' sorusunu ise 'Annemin yanına kaçacak halim yok! Önce üzülürüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonra öğrendiklerimle gerekli tedaviyi yapmaya çalışırım. Allah dermansız hastalık vermesin' diye yanıtladı.
'Popülerliğimi böyle faydalı işlerde kullanabiliyor olmak beni çok mutlu ediyor' diyen Öztürk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] programına izleyici olarak gelen 400 üniversiteliyi ve konuk olan ünlüleri de hepatit taramasından geçirmek istediğini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] söyledi.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-