Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ?

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Empty Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Cuma 20 Mart 2009 - 0:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bergüzar'a evlenme teklifi etti mi ?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Geçtiğimiz Gün Boğaz'da Kahvaltı Keyfi Yaparlarken Kameralara Yakalanan Halit Ergenç -Bergüzar Korel İkilisi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Samimi Açıklamalar Yaptılar...

GEÇTİĞİMİZ GÜN BOĞAZ'DA KAHVALTI KEYFİ YAPARLARKEN KAMERALARA YAKALANAN HALİT ERGENÇ-Bergüzar Korel İKİLİSİ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SAMİMİ AÇIKLAMALAR YAPTILAR... Mega Magazin kameralarına yakalanan çiftlerden Halit Ergenç'e yöneltilen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Bergüzar Hanım'a evlenme teklif ettiniz mi?' sorusuna Ergenç önce 'Hayır' cevabını verdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ardından da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Olumlu veye olumsuz bunu sizinle paylaşmam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaman neyin nasıl olacağını nasılsa gösterir' dedi.

2Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Empty Geri: Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Ptsi 30 Mart 2009 - 17:57

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TEŞEKKÜRLER.BEN ETTİ DUYMUSTUM

http://olumuneykci.blogcu.com

3Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Empty Geri: Bergüzara Evlenme Teklifi Ettimi ? Perş. 2 Nis. 2009 - 22:28

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

dilekyk demiş ki:TEŞEKKÜRLER.BEN ETTİ DUYMUSTUM
rica ederim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Evlenme Teklifi...