Aşk Sözleri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Aşk Sözleri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşk Sözleri

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Aşk Sözleri Empty Aşk Sözleri Çarş. 18 Mart 2009 - 15:36

aşık weysel

aşık weysel
Gelişmiş YK'Cı

<LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, değer bin bir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebileceğim sevgim var. Anla işte seni ne kadar sevdiğimi mavişim...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne sözler ne de cümleler lazım bize. Bir bakış, bir tebessüm yeter de artar bize.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum, senden önce yoktum seninle var olmuşum, sende bütün ümitler sende bütün hayaller, beni sende arama ben zaten sen ölmüşüm..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse saman yolundan bir ıyldız düşer.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">sevdi, sonunda kendi kendini buldu.Ne var ki, insanların büyük çoğunluğu kendi kendilerini KAYBETMEK için sever.Sevilmek mutluluk değildir.Her insan kendi kendini sever;ama mutluluk bir başkasını SEVMEKTİR...Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam;seni özlediğim içindir.Beklemenin korkunç zehiri öldürmüyorsa beni;seni özlediğim içindir.Yaşıyorsam;içimde umut varsa,yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Rüyalarını gül yapraklariyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabusları aldım ki en güzel rüyaları sen göresin.. cepci.com
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler. yüreğine sus dersin, belki sözünü dinler.giden gitsin aldırma ,yangınlarda söner. sakın bakma arkana, krallar önde gider.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum Güneşim Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana Yüklediğim Anlamları Senmişsin Gibi Düşünme.. ALDANIRSIN... Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın.. BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! !
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatim desem hayat çok kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor. Sana canim demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yasıyor...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi verecegim, sev ama incitme!...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sana ıyldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sanma ki ismini bir başkası silecek seninle başladım seninle bitecek...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sanma ki dönerim artık geriye, bu sana aşkımdan en son hediye, beni hatırlaıyp ağlarsın diye; kapına kırmızı bir gül bıraktım.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sari giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedenim...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatin cesaret veren mutluluk yani ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen beni sevmedin..Sevseydin gelirdin Dünyanın bir ucuna .özleseydin arardın bekledim hep boşuna..Her hataıy yapardın Aşık olsaydın!!!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmaıy diliyorum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Çünkü sen benim için daima teksin!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen dünyaya sürgün bir meleksin .Ve ben seni o kadar çok seveceğimdi .Bir daha cennetine dönemeyeceksin
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen elimden tutunca, deniz basardı içimi. Sen elimden tutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dip akıntılarının pesisira gitmek isterdim.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi hak etmeyeceği kadar özelsin.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen günesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen istediğin kadar sakla, Gündüze sar biriktirdiğin geceleri Ben beni sevmediğini Güneşten öğrendim! Ve sen Benim seni sevdiğimi Biri seni sevince anlayacaksın!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Sen varya sen, ayni sigaram gibisin. Dumanı gözlerin, külü dudakların. Yalnız aranızda bir fark var. Sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun.
  • Sen çatlayan dudaklarıma bir damla su. Sen, içimdeki yasama tutkusu, Sen avuçlarıma düsen bir kar tanesi, Sen sevgilim, sevdiğim, herseyimsin...

http://wwwismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-