Aşk Sevgi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Aşk Sevgi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşk Sevgi

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni! Aşk Sevgi Çarş. 18 Mart 2009 - 15:26

aşık weysel

aşık weysel
Gelişmiş YK'Cı

<LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibi..bir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!aglama(
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiç kimseye böyle yürekten bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yalnızca senin için Aşkım.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben ne sevdalar gördüm söylenip söylenip bittiler; ben ne sevdalar gördüm hiç bilinmediler ama sürdüler...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben senin gözünde bir damla yaş olmak isterdim.Gözlerinde doğup, güzel yanaklarında süzülmek ve en sonunda sımsıcak dudaklarında kurumak için...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Ben sevdanın sokağında oturuyorum. Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev... Bir ıyl değil on ıyl değil bin ıyl mesut olurum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Beni hayata bağlayan ve bana hayatı sevdiren iki şey vardır: Aşk ve özgürlük. Aşkım için hayatımı feda ederim ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Benim bütün dualarım seninle. Sen bir ömür boyu mesut olasın diye..Yalvarırım gündüz gece, hayalin gözlerimde, benim olasın diye...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir bakışın manası hiç bir sözde yok..! Bir bakış bazen zehir bazen şifa verir. Bir bakış bir bakışı aslından emin eder. Unutma bir tanem sevenler daima gözleriyle yemin eder.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökusagini takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canimsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Biliyorum Sen Güneşsin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyaıym Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için yeri gelince hatırlanacak SENSE YAKTI&ETH;IM Ş İİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara. Bir cana hasret, bilmezler...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir beni.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">En güzel ask sözleri | ask siirleri - sms-sozleri.com
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir aptalın sizi öpmesine izin verin ama bir öpücüğün sizi aptal etmesine asla!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir deniz düşün "susuz", bir gece düşün "uykusuz", bir insan düşün "sevgisiz", bir bahar düşün "çiçeksiz", bir de beni düşün "sensiz"...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlaıyp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir göz yaşı akıttım uğrunda yine..Yine seni anımsadım ve ağladım. Ama son gözyaşları..Sanma ki seni unuttuğumdan! Seni ölene kadar seveceğim derdim ya hep söz seveceğim o ana dek!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gül olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip, Bir daha oradan çıkmamak için.. Seni Seviyorum..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana...
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün güzel gözlerin yaşlarla dolarsa deme bana sen yaktın..Sen isteyerek yandın!!
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk izdiraptir diye.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün sıyrılacağız olup bitenlerin arasından.Anılar kalacak. Anılar eritecek içimizi.Belki de kavuşacağız İMKANSIZIM sonsuza kadar
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreğin unutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ki istesen de beni unutamazsın..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir gün öleceğimi biliyorum beni gömenlere söyle ki, ellerimi açmasınlar. Çünkü elerimin içinde ellerinin sıcaklığını götüreceğim..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanin özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanin bir tanesi olmalı, tıpkı senin gibi.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir insanı sevmek onunla yaşlanmaıy kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir kat daha yok sevgi katından başka,tat bulamadım alemde tadından başka,dünya da ne bir taç ne de bir tat,ebedi saltanatından başka.özlüyorsa özlenen özlemek güzeldir,dönecekse beklenen beklemek güzeldir, seviyorsa sevilen iste o hersele bedeldir.Eğer kalbim seni unutacak kadar adi ise,ellerimde onu parçalayacak kadar asildir.Ben senin dun sevmedim,çünkü dun bitti,ben seni bugünde sevmedim çünkü bugünde bitecek,ben seni yarin sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanına. öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.
    <LI class=MsoNormal style="COLOR: #000066; LINE-HEIGHT: 16.65pt">Bir kır çiçeğinin taç yaprağına umut yazıyorum.Nice soğuk gecelere direniyor da,bir sözünle kırılır diye korkuyorum...
  1. Bir romandın okuyup ta bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıp ta hükmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim tek bildiğim var oda SENİ öZLEDİ&ETH;İM

http://wwwismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Sevgi